Духовые шкафы Electrolux EOA5220AOR - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.
Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.
"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.

9. DODATNE FUNKCIJE
9.1 Ventilator za hlajenje
Ko naprava deluje, se samodejno vklopi
ventilator za hlajenje, da ostanejo površine
naprave hladne. Če napravo izklopite, lahko
ventilator za hlajenje deluje, dokler se
naprava ne ohladi.
9.2 Varnostni termostat
Nepravilno delovanje pečice ali okvarjeni deli
lahko povzročijo nevarno pregrevanje. Za
preprečitev tega ima pečica varnostni
termostat, ki prekine dovod napajalne
napetosti. Ko se temperatura zniža, se pečica
ponovno samodejno vklopi.
10. NAMIGI IN NASVETI
Oglejte si poglavja o varnosti.
10.1 Priporočila za pečenje
Pečica ima pet položajev rešetk.
Položaje rešetk štejte od spodaj navzgor.
Pečenje ali praženje v vaši pečici je lahko
drugačno od načina v vaši prejšnji pečici.
Peka peciva
Vrat pečice ne odpirajte pred iztekom 3/4
nastavljenega časa za pečenje.
Če uporabljate dva pekača hkrati, naj bo med
njima en prazen nivo.
Funkcija gretja zgoraj/spodaj pri privzeti
temperaturi je popolna za peko kruha.
Priprava mesa in rib
Za zelo mastna živila uporabite globok pekač,
da preprečite nastanek madežev v pečici, ki
so lahko trajni.
Meso pred rezanjem pustite približno 15
minut, da sok ne izteče.
Če želite med pečenjem mesa preprečiti
nastanek prevelike količine dima, v globok
pekač nalijte nekaj vode. Za preprečevanje
kondenzacije dima dolijte vodo vsakokrat, ko
izpari.
Čas priprave
Čas priprave je odvisen od vrste jedi, njene
konsistence in količine.
Sprva nadzorujte delovanje med pripravo
jedi. Izberite najboljše nastavitve (nastavitev
gretja, čas kuhanja itd.) za vašo posodo,
recepte in količine, ko uporabljate to napravo.
334 SLOVENŠČINA
Содержание
- 259 Общая безопасность
- 260 УКАЗАНИЯ ПО БЕЗОПАСНОСТИ
- 261 Подключение к электросети
- 262 Внутреннее освещение
- 265 для гриля; ПЕРЕД ПЕРВЫМ ИСПОЛЬЗОВАНИЕМ; Перед первым использованием
- 266 ЕЖЕДНЕВНОЕ ИСПОЛЬЗОВАНИЕ; Способ настройки Режим
- 267 Влажная конвекция; A. Окно настроек часов; Настройка текущего времени
- 268 ИСПОЛЬЗОВАНИЕ ДОПОЛНИТЕЛЬНЫХ; ПРИНАДЛЕЖНОСТЕЙ; Установка принадлежностей
- 269 телескопических направляющих; ДОПОЛНИТЕЛЬНЫЕ ФУНКЦИИ; Вентилятор охлаждения
- 270 СОВЕТЫ И РЕКОМЕНДАЦИИ; приготовлению; Приготовление мяса и рыбы; Влажная конвекция — рекомендуемые аксессуары; Влажная конвекция
- 272 Информация для испытательных организаций
- 273 Примечание по очистке
- 274 противней/каталитические
- 275 ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ
- 276 Замена лампы освещения
- 277 Задняя лампа; УСТРАНЕНИЕ НЕИСПРАВНОСТЕЙ; Данные о техническом обслуживании
- 278 ТЕХНИЧЕСКИЕ ДАННЫЕ; Технические данные; ЭНЕРГЕТИЧЕСКАЯ ЭФФЕКТИВНОСТЬ; Информация об изделии и технические характеристики изделия; вентилятора
- 279 Сохранение пищи в теплом состоянии; ОХРАНА ОКРУЖАЮЩЕЙ СРЕДЫ
Характеристики
Остались вопросы?Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)