Духовые шкафы Electrolux EOA5220AOR - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.
Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.
"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.

13. TECHNINIAI DUOMENYS
13.1 Techniniai duomenys
Įtampa
220–240 V
Dažnis
50–60 Hz
14. ENERGIJOS EFEKTYVUMAS
14.1 Informacija apie gaminį ir informacijos apie gaminį lapas
Tiekėjo pavadinimas
Electrolux
Modelio identifikatorius
EOA5220AOR 949496915
EOA5220AOV 949496914
Energijos efektyvumo rodyklė
95.3
Energijos vartojimo efektyvumo klasė
A
Suvartojamos energijos kiekis taikant standartinę apkrovą ir režimą 0.95kWh/ciklas
Suvartojamos energijos kiekis taikant standartinę apkrovą ir venti‐
liatoriaus režimą
0.81kWh/ciklas
Angų skaičius
1
Šilumos šaltinis
Elektra
Signalo garsumas
72l
Orkaitės tipas
Integruotoji orkaitė
Masė
EOA5220AOR
30.2kg
EOA5220AOV
30.2kg
IEC/EN 60350-1 Buitiniai elektriniai virimo ir maisto gaminimo prietaisai. 1 dalis: Įprastos ir garinės orkaitės ir gri‐
liai. - Eksploatacinių charakteristikų matavimo metodai.
14.2 Energijos taupymas
Prietaise yra savybių, kurios padeda
taupyti energiją kasdien ruošiant maistą.
Prieš įjungdami prietaisą patikrinkite, ar
prietaiso durelės yra tinkamai uždarytos.
Gamindami maistą be reikalo neatidarinėkite
prietaiso durelių. Durelių sandariklis privalo
būti švarus ir tinkamai užfiksuotas.
Naudokite metalinius prikaistuvius, taip
taupiau naudosite energiją.
Jei įmanoma, prieš gamindami maistą
prietaiso iš anksto nekaitinkite.
Jei vienu metu ruošiate kelis patiekalus, tarp
kepimų darykite kuo trumpesnes pertraukas.
Maisto gaminimas naudojant ventiliatorių
Jei įmanoma, gamindami maistą naudokite
ventiliatorių, taip taupysite energiją.
Liekamasis karštis
Jei maisto gaminimo trukmė ilgesnė nei
30 min., likus 3–10 min. iki gaminimo
pabaigos prietaiso temperatūrą sumažinkite
iki minimumo. Maisto gaminimo procesas ir
toliau tęsis dėl likusiojo prietaiso karščio.
190 LIETUVIŲ
Содержание
- 259 Общая безопасность
- 260 УКАЗАНИЯ ПО БЕЗОПАСНОСТИ
- 261 Подключение к электросети
- 262 Внутреннее освещение
- 265 для гриля; ПЕРЕД ПЕРВЫМ ИСПОЛЬЗОВАНИЕМ; Перед первым использованием
- 266 ЕЖЕДНЕВНОЕ ИСПОЛЬЗОВАНИЕ; Способ настройки Режим
- 267 Влажная конвекция; A. Окно настроек часов; Настройка текущего времени
- 268 ИСПОЛЬЗОВАНИЕ ДОПОЛНИТЕЛЬНЫХ; ПРИНАДЛЕЖНОСТЕЙ; Установка принадлежностей
- 269 телескопических направляющих; ДОПОЛНИТЕЛЬНЫЕ ФУНКЦИИ; Вентилятор охлаждения
- 270 СОВЕТЫ И РЕКОМЕНДАЦИИ; приготовлению; Приготовление мяса и рыбы; Влажная конвекция — рекомендуемые аксессуары; Влажная конвекция
- 272 Информация для испытательных организаций
- 273 Примечание по очистке
- 274 противней/каталитические
- 275 ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ
- 276 Замена лампы освещения
- 277 Задняя лампа; УСТРАНЕНИЕ НЕИСПРАВНОСТЕЙ; Данные о техническом обслуживании
- 278 ТЕХНИЧЕСКИЕ ДАННЫЕ; Технические данные; ЭНЕРГЕТИЧЕСКАЯ ЭФФЕКТИВНОСТЬ; Информация об изделии и технические характеристики изделия; вентилятора
- 279 Сохранение пищи в теплом состоянии; ОХРАНА ОКРУЖАЮЩЕЙ СРЕДЫ
Характеристики
Остались вопросы?Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)