Tefal DF 1008 - Инструкция по эксплуатации - Страница 46

Сушилки для овощей и фруктов Tefal DF 1008 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 63
Загружаем инструкцию
background image

86

87

Produs

Pregătire

Temperatura 

preconizată

Timp de

uscare 

aproximativ

Textura finală 

Utilizare posibilă

LEGUME

Avocado

Curăţaţi de coajă avocadoul şi tăiaţi-l felii subţiri (aproximativ 5 mm)

75°C

7 - 12 h

Tare

uscat, avocadoul este foarte tare, de aceea, trebuie să-l rehidrataţi, de exemplu,
când îl folosiţi la guacomole, amestecându-l cu avocado proaspăt

Sfeclă roşie

Daţi în clocot sfecla roşie, apoi lăsaţi-o să se răcească înainte de a-i tăia
cotorul şi rădăcinile.
Tocaţi-o mărunt (aproximativ 5 mm)

75°C

7 - 14 h

Tare

supe (calde sau reci), supe cremă, creme, ornare platouri, etc.

Broccoli

Spălaţi broccoliul şi puneţi-l pe aburi 4-5 min. 
Dacă bucheţelele sunt prea mari, tăiaţi-le în două

75°C

8 - 10 h

Tare

supe şi ciorbe

Morcov

Spălaţi morcovii, tăiaţi capetele, curăţaţi-i de coajă şi tăiaţi-i în lamele fine
(aproximativ 5 mm)
Puneţi-i pe aburi 4-5 min, înainte de a-i aşeza pe site. 
Prin uscare, morcovii se micşorează, de aceea, se recomandă să-i tăiaţi în
lamele şi nu în rondele, pentru a evita ca acestea să treacă prin găurile
sitelor.

75°C

4 - 8 h

Tare

se servesc uscaţi la aperitiv 
pot intra în compoziţia supelor

Dovlecel

Curăţaţi dovleceii de coajă şi tăiaţi-i în felii subţiri (aproximativ 5-7 mm)

75°C

6 - 14 h

Moale 

la mijloc, tare pe

margine

supe şi ciorbe

Diverse tipuri de 

dovleac

Curăţaţi aceste legume de coajă şi tăiaţi-le în lamele (aproximativ 5-7 mm)

75°C

6 - 10 h

Tare 

supe, ciorbe, supe cremă, creme, etc.
pot intra în compoziţia aluaturilor pentru prăjituri

Roşie

Îndepărtaţi tulpinile, spălaţi roşiile şi curăţaţi-le de coajă. Tăiaţi-le în felii
subţiri (aproximativ 7 mm)

75°C

8 - 15 h

Tare

sos de roşii (amestecaţi roşii proaspete cu roşii uscate)
pot intra în compoziţia salatelor (+feta, mozzarella, etc.)
roşii confiate

FRUCTE

Ananas

Îndepărtaţi coaja şi mijlocul. Tăiaţi pulpa în felii subţiri (aproximativ 5 mm)

75°C

8 - 12 h

Tare

pot intra în compoziţia unui fel complet dulce-sărat (de ex., peşte în sos creol cu
ananas)
pot intra în compoziţia deserturilor (prăjitură, smoothie, iaurt, etc.)

Banană

Curăţaţi bananele de coajă, apoi tăiaţi-le rondele sau lamele
(aproximativ 5 mm)
Stropiţi-le înainte cu zeamă de lămâie pentru a evita oxidarea

75°C

9 - 15 h

Puţin moale

aperitiv
diverse deserturi: banane uscate pe sos de ciocolată, fursecuri cu banane uscate,
etc.

Portocală

Curăţaţi de coajă portocalele, apoi tăiaţi-le în rondele subţiri 
(aproximativ 7 mm)

75°C

7 - 12 h

Tare

diverse deserturi
pot fi rehidratate într-o salată de fructe

Pară

Spălaţi perele, curăţaţi-le de coajă, tăiaţi-le în două şi scoateţi cotorul. 
Tăiaţi pulpa subţire în bucăţi sau felii (5-7 mm)
Stropiţi-le înainte cu zeamă de lămâie pentru a evita oxidarea

75°C

8 - 11 h

Tare

diverse deserturi
pot fi rehidratate într-o salată de fructe

Măr

Spălaţi merele şi curăţaţi-le de coajă, dacă doriţi. 
Scoateţi seminţele, apoi tăiaţi pulpa subţire în bucăţi sau în felii.
Stropiţi-le înainte cu zeamă de lămâie pentru a evita oxidarea

75°C

5 - 8 h

Fragilă

diverse deserturi: 
pot fi rehidratate într-o salată de fructe

IERBURI

Arpagic, pătrunjel 

busuioc, etc.

Spălaţi, uscaţi şi tocaţi (dacă doriţi) ierburile

60°C

2 - 6 h

Uscată şi fragilă

servesc la aromatizarea şi condimentarea mâncărurilor şi salatelor
puteţi să le adăugaţi în sare pentru a obţine o sare aromatizată

flori

Ro e operite, posu ite in nare ite (po  elji)
Spălaţi, uscaţi şi tocaţi (dacă doriţi) florile

60°C

2-6 h

Uscată şi fragilă

ceaiuri
potpuriuri

ALTELE

ciuperci

Periaţi ciupercile şi curăţaţi-le cu o cârpă umedă. 
Tăiaţi-le în felii subţiri (aproximativ 5 mm) sau lăsaţi-le întregi (sau în
jumătăţi), dacă nu sunt prea mari

75°C

3 - 5 h

Fragilă

pot fi rehidratate în supe de legume sau consomeuri
omletă, pot intra în compoziţia omletelor sau sosurilor 

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Tefal DF 1008?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"