Bosch MUM 59M55 - Инструкция по эксплуатации - Страница 95

Кухонные комбайны Bosch MUM 59M55 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 257
Загружаем инструкцию
background image

 

95

 

no

 

Eksempler på bruk

Eksempler på bruk

Stivpisket kremfløte

 

– 100 g-600 g

 

■ Bearbeid fløten med vispen i 1½ 

til 4 minutter på trinn 7, avhengig 

av mengde og fløtens egenskaper.

Eggehvite

 

– 1 til 8 eggehviter

 

■ Eggehvitene bearbeides med 

vispen i 4 til 6 minutter på trinn 7.

Sukkerbrødrøre

Grunnoppskrift

 

– 2 egg

 

– 2–3 ss varmt vann

 

– 100 g sukker

 

– 1 pk vaniljesukker

 

– 70 g mel

 

– 70 g potetmel

 

– ev. bakepulver

 

■ Visp alt sammen (unntatt mel og potet

-

mel) i ca. 4-6 minutter på trinn 7 med 

vispen til det skummer.

 

■ Dreiebryteren settes på trinn 1 og det 

siktede melet og potetmelet røres inn i 

ca. ½ til 1 minutt med èn skje av gangen.

Største mengde

: 2 x grunnoppskriften

Formkakerøre

Grunnoppskrift

 

– 6 egg

 

– 500 g sukker

 

– 1 klype salt

 

– 2 pk vaniljesukker eller skall av ½ sitron

 

– 500 g smør eller margarin 

(romtemperatur)

 

– 1000 g mel

 

– 1 pk bakepulver

 

– 250 ml melk

 

■ Rør sammen egg, sukker, salt og vanilje

-

sukker eller sitronskall i ca. 10 sekunder 

på trinn 1 med vispen.

 

■ Still inn på trinn 5 og la den arbeide i 

ca. 120 sekunder.

 

■ Tilsett smør og arbeid i ca. 60 sekunder 

på trinn 3.

 

■ Tilsett mel og bakepulver og arbeid i 

ca. 2  minutter på trinn 1.

 

■ Still inn på trinn 3 og tilsett melken litt 

etter litt i løpet av 2 minutter.

Største mengde

: 1 x grunnoppskriften

Mørdeig

Grunnoppskrift

 

– 125 g smør 

(romtemperatur)

 

– 100-125 g sukker

 

– 1 egg

 

– 1 klype salt

 

– litt skall av sitron eller vaniljesukker

 

– 250 g mel

 

– ev. bakepulver

 

■ Bearbeid alle ingrediensene i ca. ½ minutt 

på trinn 1, deretter i ca. 2–3 minutter på 

trinn 6 med rørepinnen.

Fra og med 500 g mel:

 

■ Elt ingrediensene med eltekroken i ca. 

½ minutt på trinn 1, deretter i ca. 3–4 

minutter på trinn 3.

Største mengde

: 2 x grunnoppskriften

Gjærdeig

Grunnoppskrift

 

– 500 g mel

 

– 1 egg

 

– 80 g fett (romtemperatur)

 

– 80 g sukker

 

– 200–250 ml lunken melk

 

– 25 g fersk gjær eller 1 pakke

 

– tørrgjærr

 

– Skall av ½ sitron

 

– 1 klype salt

 

■ Alle ingrediensene bearbeides i ca. ½ 

minutt på trinn 1, deretter i ca. 3-6 minut

-

ter på trinn 3 med eltekroken.

Største mengde

: 2 x grunnoppskriften

125_MUM59xxx_8001027205.indb   95

30.11.2015   16:07:19

Полезные видео

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Bosch MUM 59M55?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"