Caso DryAged Master 125 - Инструкция по эксплуатации - Страница 44

Холодильник Caso DryAged Master 125 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 154
Загружаем инструкцию
background image

 

 

 

44 

 

Various aromas, depending on the amount of ageing 

Depending on the meat used, you will be able to obtain subtle, nutty aromas after around 
21 days. 

Depending on the meat, you will obtain aromas similar to those of fungi after around 28-
35 days. 

Depending on the meat used, you will be able to obtain powerful aromas similar to that of 
blue cheese after around 45 days and longer. 

The longer you allow the meat to age, the stronger the aroma will be. 

18 

Cleaning and Maintenance 

This chapter provides you with important notices with regard to cleaning and maintaining 
the device. Please observe the notices to prevent damages due to cleaning the device 
incorrectly and to ensure trouble-free operation.  

18.1  Safety information 

  Attention 

Please observe the following safety notices, before you commence with cleaning the device: 
► Prior to commissioning, clean the appliance thoroughly. 
► Clean the device thoroughly after each ageing process. 
► Before cleaning, switch the dry ageing cooler off, remove the plug from the wall socket 

and remove all the meat. 

► Do not use any aggressive or abrasive cleaning agents or solvents. 
► You must use a food-compatible cleaner that is not too aggressive for the surfaces of the 

device. 

► Do not scrape off stubborn dirt with hard items. 
► If you do not use the equipment for a fairly long period of time, you should remove all the 

metal shelves, the metal suspension system and the meat hooks and you should clean 
the equipment thoroughly. 

► If the maturing process has failed and the meat is spoiled or wild fungi has developed, 

then please contact our customer service to coordinate the further steps.

 

Содержание

Полезные видео

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Caso DryAged Master 125?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"