Холодильник Caso DryAged Master 125 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.
Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.
"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.

126
59.3 Typeplaatje
Het typeplaatje met de aansluit- en vermogensgegevens bevindt zich aan de achterkant 
van het apparaat. 
60
Dry-Aging
60.1 Veiligheidstips
Tip
► De deur moet weinig worden geopend om het klimaat in het apparaat/de
luchtvochtigheid niet onnodig te beïnvloeden.
► Informeert u zich over het droge rijpen (dry aging) bij een slager / expert die u vertrouwt.
GEVAAR
► Gebruik alleen vlees dat geschikt is voor veredeling. 
► Trek handschoenen aan die geschikt zijn voor het contact met voedingsmiddelen, 
wanneer u het vlees en de metalen inlegbodems of de vleeshanken aanraakt.
► Het gevaar bij dry-aging is het optreden van zogenaamde „wilde schimmel“. Dit kan in
tegenstelling tot „goede edelschimmel“ het vlees bederven en leiden tot toxische en 
allergische reacties. Let daarom op de perfecte hygiëne bij de omgang met het 
apparaat en het vlees en vraag een slager / expert die u vertrouwt over het dry-aging 
proces. 
► Wanneer u een zure geur waarneemt, kan dit wijzen op wilde schimmel. 
► Wanneer u een zurige geur ruikt, kan dit duiden op wilde schimmel. 
► Na de afgesloten rijping moeten de donkere en droge plekken ruim worden verwijderd. 
► Eet geen voedingsmiddelen die u te lang heeft bewaard, het kan een 
voedselvergiftiging leiden.
60.2 Afwijzing van aansprakelijkheid:
De producent is niet aansprakelijk voor schade aan het gekoelde product, ook niet bij 
defecte van het apparaat binnen de garantieperiode. De fabrikant is ook niet 
aansprakelijk voor persoonlijk letsel, door incorrect bewaard voedsel dat wordt 
geconsumeerd. 
60.3 Informatie over dry-aging
Het droge rijpen (dry-aging) van rund- en varkensvlees en wild is een complex proces 
en heeft veel tijd en ideale omstandigheden nodig. 
Plaats het kwalitatief hoogwaardige vlees op de metalen bodem of hangt het met de 
vleeshaken in het apparaat. 
Controleeer het vlees regelmatig op wildschimmel.
Содержание
- 135 Общая информация; ОПАСНОСТЬ
- 136 ПРИМЕЧАНИЕ; Ограничение ответственности; Безопасность; Применение по назначению
- 137 ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ; Общие указания по безопасности
- 140 Опасность, связанная с электрическим током; Ввод в эксплуатацию
- 141 Указания по безопасности; Объем поставки и осмотр после транспортировки; Распаковка
- 142 Утилизация упаковки; Установка; Требования к месту установки:
- 143 Электрическое
- 144 Конструкция и работа; Общий обзор
- 145 Удаление металлических полок; Эксплуатация и работа; Элементы управления и дисплей
- 146 Резурвуар для воды; Установка температуры и влажности:
- 147 Светодиодный свет и настройка УФ-излучения; Паспортная табличка; Сухая выдержка; Опасность
- 148 Различные ароматы в зависимости от времени выдержки; Очистка и уход; Осторожно
- 149 Очистка; Резкрвуар для воды
- 150 Предупреждение: опасность ожога горячей; Фильтр с активированным углем
- 151 Замена УФ лампы
- 152 Перемещение прибора; Устранение неисправностей; Причины неисправностей и их; Неисправность
- 153 Примечание; Утилизация старого прибора
- 154 Гарантия; Наименование

 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
 











