Caso DryAged Master 125 - Инструкция по эксплуатации - Страница 126

Холодильник Caso DryAged Master 125 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 154
Загружаем инструкцию
background image

 

 

 

126 

 

59.3  Typeplaatje 

Het typeplaatje met de aansluit- en vermogensgegevens bevindt zich aan de achterkant 
van het apparaat. 

60 

Dry-Aging 

60.1  Veiligheidstips 

 

Tip 

► De deur moet weinig worden geopend om het klimaat in het apparaat/de 

luchtvochtigheid niet onnodig te beïnvloeden. 

► Informeert u zich over het droge rijpen (dry aging) bij een slager / expert die u vertrouwt. 

 

  GEVAAR 

► Gebruik alleen vlees dat geschikt is voor veredeling. 
► Trek handschoenen aan die geschikt zijn voor het contact met voedingsmiddelen, 

wanneer u het vlees en de metalen inlegbodems of de vleeshanken aanraakt. 

► Het gevaar bij dry-aging is het optreden van zogenaamde „wilde schimmel“. Dit kan in 

tegenstelling tot „goede edelschimmel“ het vlees bederven en leiden tot toxische en 
allergische reacties. Let daarom op de perfecte hygiëne bij de omgang met het 
apparaat en het vlees en vraag een slager / expert die u vertrouwt over het dry-aging 
proces. 

► Wanneer u een zure geur waarneemt, kan dit wijzen op wilde schimmel. 
► Wanneer u een zurige geur ruikt, kan dit duiden op wilde schimmel. 
► Na de afgesloten rijping moeten de donkere en droge plekken ruim worden verwijderd. 
► Eet geen voedingsmiddelen die u te lang heeft bewaard, het kan een 

voedselvergiftiging leiden. 

60.2  Afwijzing van aansprakelijkheid:  

De producent is niet aansprakelijk voor schade aan het gekoelde product, ook niet bij 
defecte van het apparaat binnen de garantieperiode. De fabrikant is ook niet 
aansprakelijk voor persoonlijk letsel, door incorrect bewaard voedsel dat wordt 
geconsumeerd. 

60.3  Informatie over dry-aging 

Het droge rijpen (dry-aging) van rund- en varkensvlees en wild is een complex proces 
en heeft veel tijd en ideale omstandigheden nodig. 

Plaats het kwalitatief hoogwaardige vlees op de metalen bodem of hangt het met de 
vleeshaken in het apparaat. 

Controleeer het vlees regelmatig op wildschimmel. 

Содержание

Полезные видео

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Caso DryAged Master 125?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"