Холодильник Caso DryAged Master 125 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.
Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.
"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.

43
16.2 Rating plate
The rating plate with the connection and performance data can be founded on the back of 
the device. 
17
Dry ageing
17.1 Safety information
PLEASE NOTE
► It is not important not to open the door much in order to avoid unnecessarily affecting the
climate of the equipment/the humidity of the air.
► Have a butcher/expert whom you trust inform you about dry ageing.
Danger
► Only use meat which is suitable for refinement. 
► Wear gloves which are suitable for contact with food if you touch the meat and the metal 
shelves or meat hooks.
► A hazard of dry ageing is "wild fungi". Unlike "good edible fungi“, this can spoil the meat
and cause toxic and allergic reactions. For this reason, make sure that you maintain 
impeccable standards of hygiene when handling the meat and the equipment and have a 
butcher/expert whom you trust provide you with comprehensive information about dry 
ageing. 
► If you notice a sourish smell, this may be an indication of “wild fungi”. 
► Once the ageing process has been completed, dark and dry patches of meat must be 
generously removed.
► Do not consume any food which has been superimposed on the meat, as you could suffer
from food poisoning.
17.2 Exemption from liability:
The manufacturer will not assume any liability for damage to refrigerated products, not 
even in the event of a fault in the equipment during the guarantee period. The 
manufacturer will also not accept liability for injury to individuals resulting from improperly 
stored products which are subsequently consumed. 
17.3 Information about dry ageing
The dry ageing of beef, pork and poultry is an expensive process and requires time and 
ideal conditions. 
You will be able to store good quality meat on the metal storage shelves or to suspend it 
on the meat hooks inside the equipment. 
Check the meat regularly for the presence of wild fungi.
If the degree of ageing which you desire has not been achieved, remove the meat, divide 
it into portions as you see fit and prepare it. 
Содержание
- 135 Общая информация; ОПАСНОСТЬ
- 136 ПРИМЕЧАНИЕ; Ограничение ответственности; Безопасность; Применение по назначению
- 137 ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ; Общие указания по безопасности
- 140 Опасность, связанная с электрическим током; Ввод в эксплуатацию
- 141 Указания по безопасности; Объем поставки и осмотр после транспортировки; Распаковка
- 142 Утилизация упаковки; Установка; Требования к месту установки:
- 143 Электрическое
- 144 Конструкция и работа; Общий обзор
- 145 Удаление металлических полок; Эксплуатация и работа; Элементы управления и дисплей
- 146 Резурвуар для воды; Установка температуры и влажности:
- 147 Светодиодный свет и настройка УФ-излучения; Паспортная табличка; Сухая выдержка; Опасность
- 148 Различные ароматы в зависимости от времени выдержки; Очистка и уход; Осторожно
- 149 Очистка; Резкрвуар для воды
- 150 Предупреждение: опасность ожога горячей; Фильтр с активированным углем
- 151 Замена УФ лампы
- 152 Перемещение прибора; Устранение неисправностей; Причины неисправностей и их; Неисправность
- 153 Примечание; Утилизация старого прибора
- 154 Гарантия; Наименование

 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
 











