Caso DryAged Master 125 - Инструкция по эксплуатации - Страница 43

Холодильник Caso DryAged Master 125 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 154
Загружаем инструкцию
background image

 

 

 

43 

 

16.2  Rating plate 

The rating plate with the connection and performance data can be founded on the back of 
the device. 

17 

Dry ageing 

17.1  Safety information 

 

PLEASE NOTE 

► It is not important not to open the door much in order to avoid unnecessarily affecting the 

climate of the equipment/the humidity of the air. 

► Have a butcher/expert whom you trust inform you about dry ageing. 

 

  Danger 

► Only use meat which is suitable for refinement. 
► Wear gloves which are suitable for contact with food if you touch the meat and the metal 

shelves or meat hooks. 

► A hazard of dry ageing is "wild fungi". Unlike "good edible fungi“, this can spoil the meat 

and cause toxic and allergic reactions. For this reason, make sure that you maintain 
impeccable standards of hygiene when handling the meat and the equipment and have a 
butcher/expert whom you trust provide you with comprehensive information about dry 
ageing. 

► If you notice a sourish smell, this may be an indication of “wild fungi”. 
► Once the ageing process has been completed, dark and dry patches of meat must be 

generously removed. 

► Do not consume any food which has been superimposed on the meat, as you could suffer 

from food poisoning. 

17.2  Exemption from liability:  

The manufacturer will not assume any liability for damage to refrigerated products, not 
even in the event of a fault in the equipment during the guarantee period. The 
manufacturer will also not accept liability for injury to individuals resulting from improperly 
stored products which are subsequently consumed. 

17.3  Information about dry ageing 

The dry ageing of beef, pork and poultry is an expensive process and requires time and 
ideal conditions. 

You will be able to store good quality meat on the metal storage shelves or to suspend it 
on the meat hooks inside the equipment. 

Check the meat regularly for the presence of wild fungi. 

If the degree of ageing which you desire has not been achieved, remove the meat, divide 
it into portions as you see fit and prepare it. 

Содержание

Полезные видео

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Caso DryAged Master 125?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"