Холодильник Caso DryAged Master 125 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.
Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.
"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.

127
Wanneer de door u gewenste rijpinggraad is bereikt, haalt u het vlees uit het apparaat 
en portioneert u het volgens uw eigen voorkeur. 
Verschillende aromas afhankelijk van de rijpingstijd
U bereikt een subtiel, nootachtig aroma, afhankelijk van het gebruikte vlees, na ca. 21 
dagen. Paddestoelaromas bereikt u, afhankelijk van het gebruikte vlees, na cs. 28-35 
dagen. 
Krachtige aromas, zoals van blauwe schimmelkaas, krijgt u afhankelijk van het 
gebruikte vlees, na ca. 45 fdagen en meer. 
Hoe langer u het vlees laat rijpen, deste krachtiger wordt hat aroma.
61
Reiniging en onderhoud
In dit hoofdstuk krijgt u belangrijke informatie m.b.t de reiniging en het onderhoud van 
het apparaat. Neem de aanwijzingen in acht om beschadigingen door verkeerde 
reiniging van het apparaat te voorkomen en een storingvrij gebruik te waarborgen. 
61.1 Veiligheidsvoorschriften
VOORZICHTIG
Schenkt u eerst aandacht aan de volgende veiligheidsvoorschriften voordat u met de 
reiniging van het apparaat begint: 
► Reinig het apparaat grondig, voordat u het in gebruik neemt. 
► Reinig het apparaat grondig na ieder rijpingsproces. 
► Schakel de DryAged Master voor het reinigen uit en trek de steker uit het stopcontact 
en haal al het vlees eruit.
► Gebruik geen agressieve of schurende reinigingsmiddelen en geen oplosmiddelen. 
► U moet een reiniger geschikt voor voedingsmiddelen gebruiken, die echter niet te 
agressief is voor de oppervlakken van het apparaat.
► Wanneer u het apparaat niet langer gebruikt, moeten allen metalen bodems, de
metalen ophanging en vleeshaken verwijderen en het apparaat grondig reinigen.
► Wanneer het rijpingsproces niet is gelukt, neemt u dan a.u.b. contact op met onze
klantenservice, om te bespreken wat u verder kunt doen.
► Als het rijpingsproces is mislukt en het vlees is bedorven of er wilde schimmel is
verschenen, neem dan contact op met onze klantenservice om af te spreken hoe het 
verder moet). 
Содержание
- 135 Общая информация; ОПАСНОСТЬ
- 136 ПРИМЕЧАНИЕ; Ограничение ответственности; Безопасность; Применение по назначению
- 137 ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ; Общие указания по безопасности
- 140 Опасность, связанная с электрическим током; Ввод в эксплуатацию
- 141 Указания по безопасности; Объем поставки и осмотр после транспортировки; Распаковка
- 142 Утилизация упаковки; Установка; Требования к месту установки:
- 143 Электрическое
- 144 Конструкция и работа; Общий обзор
- 145 Удаление металлических полок; Эксплуатация и работа; Элементы управления и дисплей
- 146 Резурвуар для воды; Установка температуры и влажности:
- 147 Светодиодный свет и настройка УФ-излучения; Паспортная табличка; Сухая выдержка; Опасность
- 148 Различные ароматы в зависимости от времени выдержки; Очистка и уход; Осторожно
- 149 Очистка; Резкрвуар для воды
- 150 Предупреждение: опасность ожога горячей; Фильтр с активированным углем
- 151 Замена УФ лампы
- 152 Перемещение прибора; Устранение неисправностей; Причины неисправностей и их; Неисправность
- 153 Примечание; Утилизация старого прибора
- 154 Гарантия; Наименование

 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
 











