Zelmer 880.0 LCD - Инструкция по эксплуатации - Страница 94

Кухонные комбайны Zelmer 880.0 LCD - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 95
Загружаем инструкцию
background image

95

Table 2  LIQUIDIZER

Product

Max quantity

Preparation

Gear

Operation* Operation time

Fruit cocktail 1 liter = 0.50–0.75l of milk + fruits

Grind fruits.

 

Add milk, blend.

 

10–12

12

P

C

5–10 times.

30 s

Pancake batter 1 liter = 1 cup of milk + 1 cup of 

water + 2 eggs + lour

Put all the ingredients in the container 

and blend.

Increase from 

8–12

C

up to 30 s.

Vegetable 

soup

1 liter = 30 decagrams of 

 

cooked vegetables, 

10 decagrams of lean meat,

 

2 cups of stock.

 

Cook meat and vegetables, cool down 

 

and blend.

Add stock.

 

10–12

12

P

C

5–10 times.

30–40 s

* Operation: P – pulse  C – continuous

Table 3  DOUGH KNEADER

Product

Max. quantity

Preparation

Gear

Operation* Operation time

DOUGH HOOK

Yeast dough

1500 g of lour

 

Put lour, eggs and sugar in the 

 

container.

Add milk with melted fat and yeast 

 

through the feed tube in the lid.

Knead

 

1

5–6

C

C

30 s

5 min.

Shortcrust 

pastry

750 g of lour

 

Put all the ingredients in the container.

 

5–6

C

2 min.

Noodle dough

1000 g of lour

 

Put all the ingredients in the container.

 

5–6

C

5 min.

Dumpling 

dough

1000 g of lour

 

Put all the ingredients in the container.

 

5–6

C

5 min.

MIXING WHISK

Sponge cake

from 8 eggs

 

Whip egg whites,

 

Add powdered sugar,

 

Add 2 yolks at a time,

 

Add lour.

 

4–6

4–6

4–6

1

C

C

C

C

2 min.

2 min.

2 min.

30 s

Creamed cake from 500 g

 

Cut margarine at room temperature cut 

 

into about 2 cm cubes and cream with 

sugar.

Gradually add eggs.

 

Add lour.

 

4–6

4–6

1

C

C

C

4 min.

1–4 min.

30 s

Cheesecake

1 kg of cheese

 

Cut butter at room temperature cut 

 

into about 2 cm cubes and cream with 

powdered sugar and yolks.

Add 1 spoon at a time of cheese grinded 

 

in the meat grinder.

Finish creaming the cheese pastry.

 

Transfer the cheese pastry to a different 

 

container.

Wash the container of the dough mixer 

 

and the mixing whisk.

Whip egg whites

 

Add whipped egg whites to the cheese 

 

pastry and gently stir with a spoon.

4–6

4–6

4–6

4–6

C

C

C

C

4 min.

4 min.

1 min.

2 min.

Whipped egg 

whites

Egg whites from 10 eggs

 

Put egg whites at room temperature in the 

container and whip.

4–6

C

Up to 2 min.

Whipped 

cream

700 ml of whipping cream 

 

 

(32-34% fat)

Cool cream to 8-10ºC, put in the container 

and whip.

1–2

C

Up to 2 min.

Полезные видео

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Zelmer 880.0 LCD?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"