Духовые шкафы Gaggenau EB 333-110 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.
Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.
"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.

5 3
Tables and tips
en
B a k i n g s to n e
▯
Yo u w i l l n e e d a b a k i n g s to n e a n d h e a t i n g e l e m e n t –
t h e s e a r e o p t i o n a l a c c e s s o r i e s .
▯
Whether you are baking crispy pizza or fresh bread,
using the baking stone will produce results that are
comparable to (or even exceed) those you would
get from a large stone oven because you are able to
control the baking te mperature precisely.
▯
Depending on the size, you can place seve ral
pizzas, bread rolls or other baked items on the
b a k i n g s to n e a t o n c e .
▯
Yo u c a n b a ke s eve r a l p i z z a s i n s u c c e s s i o n . T h i s m ay
increase the baking time per pizza by approx. 1 - 3
m i n u te s .
▯
We recommend that you use a core te mperature
probe when baking bread. Inser t the core
te mperature probe into the thicke st par t of the
dough. The sensor measures the internal
te mperature of the baked goods and switches the
oven of f when the set core te mperature has been
r e a c h e d .
▯
W h e n d o u g h i s b a ke d , i t n e e d s to b e a b l e to ex p a n d
without the sur face breaking apar t. This can be
a c h i eve d by p r i c k i n g i t s eve r a l t i m e s w i t h a fo r k o r
by making a cut with a knife.
▯
The te mperatures and times given in the cooking
t able are guidelines. Alway s follow the
m a n u fa c t u r e r ' s i n s t r u c t i o n s fo r p r e - c o o ke d a n d
frozen products in addition to using this t able.
Dish
Accessory
Level
Tempera-
ture
in °C
Type of
heating
Cooking
time
in min.
Comments
Bread rolls, fresh
(50 g each)
Baking
stone
1
250 / 200*
T
15 - 20
Flatbread
Baking
stone
1
210
T
20 - 25
The cooking time depends on the size and
thickness of the flatbread
Foccacia
Baking
stone
1
210
T
20
Top with various ingredients, e.g. herbs, sea
salt, olives, anchovies, onion, ham, toma-
toes or cheese.
Multigrain bread
Baking
stone
1
200
T
35 - 45
Sourdough bread
Baking
stone
1
250 / 200*
T
50 - 60
Pizza, fresh
Baking
stone
1
275
T
5 - 8
The cooking time varies depending on the
type and thickness of the dough and top-
ping.
Pizza, frozen
Baking
stone
1
230
T
8 - 10
The cooking time varies depending on the
thickness of the dough. Follow the manufac-
turer’s instructions.
Tarte flambée,
fresh
Baking
stone
1
300
T
2 - 4
Recipe tip: Traditional or with goat's
cheese, Parma ham, figs and spring onion.
Tarte flambée,
frozen
Baking
stone
1
250
T
8 - 10
*
Preheat the appliance to the specified temperature. Turn the temperature down when placing the food in the oven.
Характеристики
Остались вопросы?Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)













