Gaggenau EB 333-110 - Инструкция по эксплуатации - Страница 53

Духовые шкафы Gaggenau EB 333-110 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 56
Загружаем инструкцию
background image

5 3

 Tables and tips      

en

B a k i n g   s to n e

Yo u   w i l l   n e e d   a   b a k i n g   s to n e   a n d   h e a t i n g   e l e m e n t   –  
t h e s e   a r e   o p t i o n a l   a c c e s s o r i e s .

Whether you are baking crispy pizza or fresh bread, 
using the baking stone will produce results that are 
comparable to  (or even exceed) those you would 
get from a large stone oven because you are able to 
control the baking te mperature precisely.

Depending on the size, you can place seve ral 
pizzas, bread rolls or other baked items on the 
b a k i n g   s to n e   a t   o n c e .

Yo u   c a n   b a ke   s eve r a l   p i z z a s   i n   s u c c e s s i o n .   T h i s   m ay  
increase the baking time per pizza by  approx. 1 - 3 
m i n u te s .

We  recommend that you use a core te mperature 
probe when baking bread. Inser t the core 
te mperature probe into the thicke st par t of the 
dough. The sensor measures the internal 
te mperature of the baked goods and switches the 
oven of f when the set core te mperature has been 
r e a c h e d .

W h e n   d o u g h   i s   b a ke d ,   i t   n e e d s   to   b e   a b l e   to   ex p a n d  
without the sur face breaking apar t. This can be 
a c h i eve d   by   p r i c k i n g   i t   s eve r a l   t i m e s   w i t h   a   fo r k   o r  
by  making a cut with a knife.

The te mperatures and times given in the cooking 
t able are guidelines. Alway s follow the 
m a n u fa c t u r e r ' s   i n s t r u c t i o n s   fo r   p r e - c o o ke d   a n d  
frozen products in addition to  using this t able.

Dish

Accessory

Level

Tempera-
ture  
in °C

Type of 

heating

Cooking 
time 
in min.

Comments

Bread rolls, fresh 
(50 g each)

Baking 
stone

1

250 / 200*

T

15 - 20

Flatbread

Baking 
stone

1

210

T

20 - 25

The cooking time depends on the size and 
thickness of the flatbread

Foccacia

Baking 
stone

1

210

T

20

Top with various ingredients, e.g. herbs, sea 
salt, olives, anchovies, onion, ham, toma-
toes or cheese.

Multigrain bread

Baking 
stone

1

200

T

35 - 45

Sourdough bread

Baking 
stone

1

250 / 200*

T

50 - 60

Pizza, fresh

Baking 
stone

1

275

T

5 - 8

The cooking time varies depending on the 
type and thickness of the dough and top-
ping.

Pizza, frozen

Baking 
stone

1

230

T

8 - 10

The cooking time varies depending on the 
thickness of the dough. Follow the manufac-
turer’s instructions.

Tarte flambée,  
fresh

Baking 
stone

1

300

T

2 - 4

Recipe tip: Traditional or with goat's 
cheese, Parma ham, figs and spring onion.

Tarte flambée, 
frozen

Baking 
stone

1

250

T

8 - 10

Preheat the appliance to the specified temperature. Turn the temperature down when placing the food in the oven.

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Gaggenau EB 333-110?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"