Gaggenau EB 333-110 - Инструкция по эксплуатации - Страница 38

Духовые шкафы Gaggenau EB 333-110 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 56
Загружаем инструкцию
background image

3 8

en

              T a b l e s   a n d   t i p s

S i d e   d i s h e s   a n d   m e a l s

T h e   b e s t   k n ow n   ove n - c o o ke d   s i d e   d i s h e s   a r e  
pot a to-based, such as pot a to  gratin. Howeve r,  you 
can also obt ain excellent results when oven-cooking 
s i d e   d i s h e s   t h a t   a r e   n o r m a l l y   p a n - f r i e d ,   e . g .   p o t a to  
f r i t te r s   a n d   f r i e d   p o t a to e s .   T h e   a d va n t a g e s   o f   t h i s  
preparation method are that you can prepare 
relatively large quantities of food at the same time, 
the cooking smells do not spread so far in the room, 
and the food can be prepared using less fat.

A n o t h e r   h i g h l y   ve r s a t i l e   ove n - c o o ke d   s i d e   d i s h   i s  
c h e e s e .   I t   i s   a   ve r y   g o o d   a d d i t i o n   to   ve g e t a r i a n  
dishes in par ticular ; depending on the preparation 
m e t h o d ,   yo u   c a n   a l s o   s e r ve   c h e e s e   a s   a   s t a r te r   o r  
finger food.

G r i l l e d   d i s h e s   s u c h   a s   b a ke s   a n d   g r a t i n s   a r e  
p a r t i c u l a r l y   we l l   s u i te d   to   b e i n g   p r e p a r e d   i n   t h e  
ove n .   D i s h e s   w i t h   a   d o u g h   o r   p a s t r y   b a s e ,   e . g .   p i z z a  
and savour y flan, and egg dishes with a filling, e.g. 
to r tilla, are also suit able.

Fo r   s m a l l   p o r t i o n s   ( e . g .   2   -   3   p e o p l e ) ,   u s e   a   h e a t -
r e s i s t a n t   d i s h   a n d   p l a c e   i t   o n   t h e   w i r e   r a c k .   I f   yo u  
u s e   t h e   g l a s s   d i s h / g r i l l   t r ay,   s m a l l   p o r t i o n s   w i l l   s t a r t  
to   b u r n   o r   d r y   o u t .

A l way s   fo l l ow   t h e   m a n u fa c t u r e r ' s   i n s t r u c t i o n s   fo r  
pre-cooked and frozen products in addition to  using 
this t able.

Dish

Accessory

Level

Tempera-
ture  
in °C

Type of 

heating

Cooking 
time 
in min.

Comments

Side dishes

Potatoes on a 
bed of coarse salt

Ovenproof 
dish + wire 
rack

2

200

N

60*

Fill the ovenproof dish with 1.5 cm of sea 
salt. Place small potatoes into the dish with 
their skins on and brush them with olive oil.

Potato pieces

Baking tray 

greaseproof 
paper

2

200

H

20 - 25*

Recipe tip: Cut the potatoes into wedges 
and season them with olive oil, paprika and 
salt.

Chips, 
fresh

Baking tray 

greaseproof 
paper

3

200

H

15 - 30*

Recipe tip: Cover with a little oil, and after 
cooking, season with salt and paprika or 
curry powder.

Chips,  
frozen

Baking tray 

greaseproof 
paper

2

220

H

14 - 16*

Spread out frozen chips well on the baking 
tray.

Potato gratin

Ovenproof 
dish + wire 
rack

2

180

H

45

2

180

I

75

No need to preheat; do not open appliance 
door.

Potato fritter

Baking tray

2

175

H

30*

Grease the baking tray thoroughly, squeeze 
out the excess liquid from the potato pan-
cake mixture and brush with a little oil.

Goats' cheese in a 
bacon blanket

Baking tray 

greaseproof 
paper

2

220

H

6

Either goat's cream cheese or goat's cam-
embert can be used.

Goats' cheese with 
honey

Baking tray 

greaseproof 
paper

2

200

H

6

Recipe tip: Drizzle lavender honey over the 
goat's cream cheese or goat's camembert 
and sprinkle with pine nuts.

Baked camembert,  
coated with bread-
crumbs, frozen

Baking tray 
+ grease-
proof paper

2

180

H

20

Bake until the breadcrumb coating rises in 
the centre.

Mozzarella sticks,  
frozen

Baking tray 
+ grease-
proof paper

2

180

H

8

Turn the food halfway through cooking.

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Gaggenau EB 333-110?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"