Gaggenau EB 333-110 - Инструкция по эксплуатации - Страница 41

Духовые шкафы Gaggenau EB 333-110 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 56
Загружаем инструкцию
background image

4 1

 Tables and tips      

en

M e a t

Use the core te mperature probe so that you can 
monitor the core temperature more easily.

~

 "Core 

temperature probe" on page 23

If you are using the grill tray  with the wire inser t, 
p o u r   a p p rox i m a te l y   1 0 0   m l   wa te r   i n to   t h e   g r i l l   t r ay ;  
this will catch the meat juices so that the oven st ay s 
c l e a n .   I f   yo u   p o u r   i n   to o   m u c h   wa te r,   t h i s   m ay   a l te r  
t h e   c o o k i n g   r e s u l t   b e c a u s e   to o   m u c h   s te a m   w i l l   b e  
produced.

L e av i n g   m e a t   to   r e s t :   L e ave   t h e   m e a t   to   r e s t   fo r   a  
fur ther 10 - 15  minutes af ter cooking. This gives the 
m e a t   a   c h a n c e   to   " r e l a x " .   T h e   m e a t   j u i c e s   b e g i n   to  
circulate less, and when the meat is cut, less juice 
i s   l o s t .   L a r g e   p i e c e s   o f   m e a t ,   e . g .   j o i n t s ,   c a n   b e   l e f t  
to  rest in the oven. Smaller pieces of meat should 
b e   w r a p p e d   i n   a l u m i n i u m   fo i l   a n d   l e f t   to   r e s t   o u t s i d e  
the oven.

Fo r   s m a l l   p o r t i o n s   ( 2   -   3   p e o p l e ) ,   i t   i s   a   g o o d   i d e a   to  
use a heat-resist ant baking dish or tin so that the 
fo o d   d o e s   n o t   b e g i n   to   b u r n   o r   d r y   o u t .

Use the grill tray or roasting dish for a large joint of 
meat and for cooking methods that invo l ve adding a 
lot of liquid to  the joint.

Fo r   b e s t   r e s u l t s ,   l e ave   m e a t   to   m a r i n a te   ove r n i g h t  
and remove  the marinade before roasting or grilling, 
e . g .   u s i n g   t h e   b a c k   o f   a   k n i fe   o r   a   s p o o n .  
Other wise, the herbs and spices will burn.

I f   t h e   j o i n t   o f   m e a t   h a s   b e c o m e   to o   d a r k   i n   c o l o u r  
a n d   t h e   s k i n   i s   b u r n t   i n   p l a c e s ,   c h o o s e   a   l owe r  
te mperature the next time you cook a joint and 
c h e c k   t h e   r a c k   l eve l .

I f   t h e   j o i n t   i s   c o o ke d   b u t   t h e   s a u c e   i s   s l i g h t l y   b u r n t ,  
use a smaller roasting dish the next time you cook a 
joint and add more liquid. If the sauce is too wa te r y, 
use a larger roasting dish and add less liquid.

Dish

Accessory

Level

Tempera-
ture  
in °C

Type of 

heating

Cooking 
time 
in min.

Comments

Beef

Joint of beef 
(1.5 kg)

Grill tray

2

180

H

60 - 90*

Rump steak, medium 
rare 
(450 g)

Grill tray

2

200

H

28

Core temperature 65 °C

2

200

I

43

Core temperature 65 °C.  
No need to preheat; do not open appliance 
door.

Roast beef/sirloin 
steak (1 kg) 
 – 

rare

Grill tray

2

230 / 180

H

25 - 35**

Recipe tip: Delicious with Béarnaise sauce 
or cold cut with remoulade and roast pota-
toes.

– medium rare

Grill tray

2

230 / 180

H

30 - 40**

– well done

Grill tray

2

230 / 180

H

50 - 60**

Pork

Fillet of pork, whole

Grill tray

2

230 / 180

H

25**

Recipe tip: Marinate in a mixture of oil, gar-
lic and parsley.

Fillet of pork 
(260 g)

Grill tray

2

180

H

28

Core temperature 70 °C. 

2

180

I

41

Core temperature 70 °C.  
No need to preheat; do not open appliance 
door.

Joint of pork – leg 
(1 kg)

Grill tray

2

230 / 180

H

45 - 50**

Score the skin diagonally in both directions 
so that it is cross-hatched. This will make it 
nice and crispy.

Joint of pork – neck 
(1.5 kg)

Grill tray

2

230 / 180

H

95**

Joint of pork with 
crispy skin/roast 
pork with crackling 
(1.5 kg)

Wire rack +  
Grill tray

2

180 / 200

Z

70 - 80*** Score the skin diagonally in both directions 

so that it is cross-hatched. This will make it 
nice and crispy. Before cooking, boil the 
joint in water for 10 minutes with the skin 
on. 

First, sear on all sides in a frying pan/roasting dish on the hob.

**

Sear the meat at a high temperature; after 15 - 20 minutes, set the lower temperature.

*** Cook the meat at a low temperature; set it to cook at the higher temperature for the last 15 - 20 minutes.

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Gaggenau EB 333-110?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"