Gaggenau EB 333-110 - Инструкция по эксплуатации - Страница 42

Духовые шкафы Gaggenau EB 333-110 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 56
Загружаем инструкцию
background image

4 2

en

              T a b l e s   a n d   t i p s

Knuckle of pork

Wire rack + 
grill tray  

2

150 / 200

Z

50***

Score the skin diagonally in both directions 
so that it is cross-hatched. This will make it 
nice and crispy. Before cooking, boil the 
joint in water for 90 minutes with the skin 
on. 

Rolled roasting joint Grill tray

2

180 / 230

H

70***

Veal

Joint of veal (1.5 kg), 
medium rare

Grill tray, 
roasting dish

2

180

H

50 - 55*

Knuckle of veal

Grill tray, 
roasting dish

2

150 / 180

Z

70***

Veal loin

Grill tray, 
roasting dish

2

170

H

40

Game

Saddle of lamb

Grill tray, 
roasting dish

2

165

H

20

Saddle of rabbit

Grill tray, 
roasting dish

2

180

H

20 - 25*

Recipe tip: Marinate in a mixture of garlic, 
rosemary, olive oil and high-quality balsamic 
vinegar.

Leg of lamb (2.5 kg) 

– medium rare

Grill tray, 
roasting dish

2

180

H

100*

Recipe tip: Marinate overnight in a mixture 
of olive oil, garlic, rosemary and sliced 
lemon.

– well done

Grill tray, 
roasting dish

2

180

H

120*

Lamb knuckle

Grill tray, 
roasting dish

2

180

H

45

Miscellaneous

Meatballs, lightly 
fried (80 g each)

Baking tray 
+ grease-
proof paper

2

200

H

20

Nicely browned yet juicy meatballs: First, fry 
them lightly in the frying pan, then put them 
in the oven.

Meatballs, lightly 
fried (25 g each)

Baking tray 

greaseproof 
paper

2

200

H

15

Recipe tip: Place meatballs made from 
minced lamb or rabbit on skewers and 
serve with mint yoghurt or fig mustard.

Meat loaf, fresh 
(700 g)

Wire rack + 
grill tray  

2

160

H

60

Use a core temperature probe (core tem-
perature 67 °C).

Bacon strips 
(fried bacon), thin

Baking tray 

greaseproof 
paper

2

180

H

8 - 10

Once you have taken the bacon out of the 
oven, place it on some kitchen towel to 
soak up the fat.

Stuffed peppers with 
minced meat

Ovenproof 
dish

2

175

H

30 - 40

Recipe tip: Stuff with minced meat and 
cook in tomato sauce.

Dish

Accessory

Level

Tempera-
ture  
in °C

Type of 

heating

Cooking 
time 
in min.

Comments

First, sear on all sides in a frying pan/roasting dish on the hob.

**

Sear the meat at a high temperature; after 15 - 20 minutes, set the lower temperature.

*** Cook the meat at a low temperature; set it to cook at the higher temperature for the last 15 - 20 minutes.

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Gaggenau EB 333-110?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"