Духовые шкафы Gaggenau EB 333-110 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.
Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.
"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.

4 2
en
T a b l e s a n d t i p s
Knuckle of pork
Wire rack +
grill tray
2
150 / 200
Z
50***
Score the skin diagonally in both directions
so that it is cross-hatched. This will make it
nice and crispy. Before cooking, boil the
joint in water for 90 minutes with the skin
on.
Rolled roasting joint Grill tray
2
180 / 230
H
70***
Veal
Joint of veal (1.5 kg),
medium rare
Grill tray,
roasting dish
2
180
H
50 - 55*
Knuckle of veal
Grill tray,
roasting dish
2
150 / 180
Z
70***
Veal loin
Grill tray,
roasting dish
2
170
H
40
Game
Saddle of lamb
Grill tray,
roasting dish
2
165
H
20
Saddle of rabbit
Grill tray,
roasting dish
2
180
H
20 - 25*
Recipe tip: Marinate in a mixture of garlic,
rosemary, olive oil and high-quality balsamic
vinegar.
Leg of lamb (2.5 kg)
– medium rare
Grill tray,
roasting dish
2
180
H
100*
Recipe tip: Marinate overnight in a mixture
of olive oil, garlic, rosemary and sliced
lemon.
– well done
Grill tray,
roasting dish
2
180
H
120*
Lamb knuckle
Grill tray,
roasting dish
2
180
H
45
Miscellaneous
Meatballs, lightly
fried (80 g each)
Baking tray
+ grease-
proof paper
2
200
H
20
Nicely browned yet juicy meatballs: First, fry
them lightly in the frying pan, then put them
in the oven.
Meatballs, lightly
fried (25 g each)
Baking tray
+
greaseproof
paper
2
200
H
15
Recipe tip: Place meatballs made from
minced lamb or rabbit on skewers and
serve with mint yoghurt or fig mustard.
Meat loaf, fresh
(700 g)
Wire rack +
grill tray
2
160
H
60
Use a core temperature probe (core tem-
perature 67 °C).
Bacon strips
(fried bacon), thin
Baking tray
+
greaseproof
paper
2
180
H
8 - 10
Once you have taken the bacon out of the
oven, place it on some kitchen towel to
soak up the fat.
Stuffed peppers with
minced meat
Ovenproof
dish
2
175
H
30 - 40
Recipe tip: Stuff with minced meat and
cook in tomato sauce.
Dish
Accessory
Level
Tempera-
ture
in °C
Type of
heating
Cooking
time
in min.
Comments
*
First, sear on all sides in a frying pan/roasting dish on the hob.
**
Sear the meat at a high temperature; after 15 - 20 minutes, set the lower temperature.
*** Cook the meat at a low temperature; set it to cook at the higher temperature for the last 15 - 20 minutes.
Характеристики
Остались вопросы?Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)













