Духовые шкафы Gaggenau EB 333-110 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.
Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.
"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.

5 2
en
T a b l e s a n d t i p s
D r y i n g
▯
Dr ying is a method of preser ving food in which up
to 50% of the moisture cont ained in the food is
removed by exposing it to dr y heat. This also makes
the flavour more intense.
▯
The thicker the food, the longer it t a kes to dr y. The
q u i c ke s t way to d r y fo o d – w h i c h i s a l s o t h e m e t h o d
that saves the most energy – is to cut it into slices.
▯
Place the prepared food onto a wire rack or baking
tray cove red with greaseproof paper. Tu rn the food
from time to time during the dr ying process.
▯
The duration depends on the thickness of the food
and on the natural level of moisture in the food, e.g.
tomatoes t ake longer to dr y out than mushrooms.
▯
If you want to dr y food in the oven on two levels at
the same time, use levels 1 and 3.
Dish
Accessory
Level
Tempera-
ture
in °C
Type of
heating
Cooking
time in
hours
Comments
Sliced mushrooms
Wire rack +
greaseproof
paper
2
60
H
3 - 4
Apple rings
Wire rack +
greaseproof
paper
2
60 - 70
H
6 - 8
Tomatoes in eighths Wire rack +
greaseproof
paper
2
70
H
7 - 8
Core the tomatoes, otherwise they will take
longer to dry.
Herbs
Wire rack +
greaseproof
paper
2
60
H
1:30 - 2
E.g. chives, parsley and sage
Характеристики
Остались вопросы?Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)













