Gaggenau EB 333-110 - Инструкция по эксплуатации - Страница 45

Духовые шкафы Gaggenau EB 333-110 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 56
Загружаем инструкцию
background image

4 5

 Tables and tips      

en

B a ke d   i te m s

We  recommend using dark-coloured met al baking 
tins, as these absorb heat more ef fectively.  Place 
the baking tin in the centre of the wire rack .

If you are baking tray  bakes without greaseproof 
paper, lightly grease the baking tray  beforehand.

Small baked items, e.g. cream puf fs, biscuits and 
p u f f   p a s t r y   p a r c e l s ,   c a n   b e   b a ke d   o n   t wo   l eve l s   a t  
o n c e .   U s e   l eve l s   1   a n d   3   a n d   th e   h e a t i n g   t y p e   " H o t  
a i r " .

If you are baking on more than one level, it is normal 
for food on baking tray s placed in the oven at the 
same time to  be ready at dif fe rent times. Leave  the 
food on the baking tray s lower down in the oven to  
cook for a little longer, or place them in the 
a p p l i a n c e   e a r l i e r   n ex t   t i m e .

Before cutting the baked items, leave  them to  cool 
o n   a   w i r e   r a c k .

If the baked items are too dark on the bottom, place 
them a level up and select a lower te mperature. 

If the baked items are too dark on the top, place 
them a level down, select a lower te mperature and 
ex tend the baking time a little.

If the cake is too dr y,  set the te mperature a little 
higher and reduce the cooking time. If the cake 
remains uncooked in the middle, set a lower 
te mperature and increase the cooking time. 

To   a c h i eve   a   u n i fo r m   c o o k i n g   r e s u l t ,   i t   i s   b e t te r   to  
set the te mperature a little lowe r.  

If the cake collapses, use less liquid or set the 
te mperature 10 °C lowe r.  Do not open the oven 
d o o r   to o   s o o n .

If the cake only rises in the middle, grease the sides 
of the baking tin.

If the biscuits are sticking to  the baking tray, place 
the baking tray  back into the hot oven for a shor t 
period and remove  the biscuits while they  are still 
hot.

If the cake does not come away  from the tin when 
yo u   a r e   t r y i n g   to   t u r n   i t   o u t ,   c a r e f u l l y   s l i d e   a   k n i fe  
around the sides to  loosen it. Tu rn the cake tin 
upside down again and cover it several times with a 
cold, wet cloth. N ext time, grease the tin well and 
s p r i n k l e   s o m e   b r e a d c r u m b s   i n to   i t .

A l way s   fo l l ow   t h e   m a n u fa c t u r e r ' s   i n s t r u c t i o n s   fo r  
pre-baked and frozen products in addition to  using 
this t able.

Dish

Accessory

Level

Tempera-
ture  
in °C

Type of 

heating

Cooking 
time 
in min.

Comments

Cake

Cheesecake

Springform 
cake tin + 
wire rack

1

165

H

60 - 70

1

165

K

65 - 75

Sponge cake

Springform 
cake tin + 
wire rack

1

165

H

50 - 60

Loaf cake

Loaf tin + 
wire rack

2

160

H

60

To ensure even browning, place the tin 
lengthways in the cooking compartment.

2

160

K

60

For moist cakes.

Bundt cake, ring 
cake  

Bundt pan + 
wire rack

1

165

H

40

Recipe tip: Stick to a traditional Bundt cake 
recipe or add bacon and walnuts.

1

165

I

70

No need to preheat; do not open appliance 
door.

Tray bakes

Baking tray

2

165

H

25 - 35

Lightly grease the baking tray or line it with 
greaseproof paper.

Swiss roll

Baking tray 

greaseproof 
paper

2

190

H

7 - 9

Turn it out while still hot onto a piece of 
greaseproof paper sprinkled with sugar, 
then roll it up. 

Sponge base

Springform 
cake tin + 
wire rack

2

165

H

30 - 35

Line a springform cake tin with greaseproof 
paper.

Preheat the appliance to the specified temperature. Turn the temperature down to the second specified temperature when 
placing the food in the oven.

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Gaggenau EB 333-110?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"