Духовые шкафы Gaggenau EB 333-110 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.
Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.
"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.

1 2
en
F a m i l i a r i s i n g y o u r s e l f w i t h y o u r a p p l i a n c e
Accessories
U s e o n l y t h e a c c e s s o r i e s s u p p l i e d w i t h t h e p ro d u c t o r
available from the af te r-sales ser vice. They are specially
designed for your appliance. Ensure that you alway s
inser t the accessories into the cooking compar tment
the right way round.
Your appliance is equipped with the following
a c c e s s o r i e s :
S p e c i a l a c c e s s o r i e s
You can order the following special accessor ies from
yo u r s p e c i a l i s t d e a l e r :
O n l y u s e t h e a c c e s s o r i e s a s s p e c i f i e d . T h e
m a n u fa c t u r e r a c c e p t s n o l i a b i l i t y i f t h e s e a c c e s s o r i e s
a r e u s e d i n c o r r e c t l y.
15
Roasting dish function
U
50 - 220 °C
180 °C
Only with the roasting dish (optional accessory)
Heatable cast iron roasting dish for large joints of meat,
bakes or festive roasts.
16
Dough proving
V
30 - 50 °C
38 °C
Proving: For yeast dough and sourdough.
Dough will rise considerably more quickly than at room tem-
perature. The optimal temperature setting for yeast dough is
38 °C.
17
Defrosting
W
40 - 60 °C
45 °C
Even, gentle defrosting.
For vegetables, meat, fish and fruit.
18
Keeping food warm
X
30 - 120 °C
70 °C
Keeping food warm, pre-heating porcelain cookware.
S
Basic settings
t
Your appliance can be adjusted to your requirements in the
basic settings.
Pyrolytic self-cleaning
œ
485 °C
Self-cleaning
Position Function/heating function
Temperature range
Default temperature
Application
*
Heating function used to determine the energy efficiency class in accordance with EN 60350-1.
Enamel baking tray
W i re r a c k
G r i l l t r ay w i t h w i r e r a c k
Rot a r y s p i t
Plug-in core te mperature
probe
B A 0 1 8 1 0 5
P u l l - o u t s y s te m
Fu l l y ex te n d a b l e te l e s c o p i c p u l l - o u t
r a c k a n d py r o l y s i s - p r o o f c a s t f r a m e
BA 028 115
Baking tray, enamelled, 30 mm deep
B A 0 3 8 1 0 5
W i r e r a c k , c h ro m i u m - p l a te d , w i t h o u t
opening, with fe et
B A 0 5 8 1 1 5
H e a t i n g e l e m e n t fo r b a k i n g s to n e a n d
roaste r
B A 0 5 8 1 3 3
B a k i n g s to n e
I n c l u d i n g b a k i n g s to n e s u p p o r t a n d
p i z z a p a d d l e ( o r d e r h e a t i n g e l e m e n t
s e p a r a te l y )
BA 090 100
Back rot a r y knob, set of 2
BS 020 002
Pizza paddle, set of 2
G N 3 4 0 2 3 0
C a s t a l u m i n i u m ro a s te r G N 2 / 3 ,
1 6 5 m m h i g h , n o n - s t i c k c o a te d
Характеристики
Остались вопросы?Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)













