Духовые шкафы Gaggenau EB 333-110 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.
Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.
"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.

4 3
Tables and tips
en
Po u l t r y
▯
Use the core te mperature probe so that you can
monitor the core temperature more easily. Inser t
this between the belly and the thigh, rather than in
the middle (cavity) of the bird.
▯
Po u l t r y w i l l t u r n o u t p a r t i c u l a r l y c r i s py a n d b row n i f
you baste it towards the end of the roasting time
with butter, oil, salted wa te r, drained fat or orange
j u i c e .
▯
When cooking duck or goose, pierce the skin
u n d e r n e a t h t h e w i n g s to a l l ow t h e fa t to r u n o u t .
▯
Use a roasting dish or another heat-resist ant baking
dish or tin for dishes that require a lot of liquid to
be added to the roast. The same applies if a lot of
fa t i s l i ke l y to d r a i n f r o m t h e fo o d , e . g . ro a s t g o o s e .
▯
If you are using the grill tray with the wire inser t,
p o u r a p p rox i m a te l y 1 0 0 m l wa te r i n to t h e g r i l l t r ay ;
this will catch the meat juices so that the oven st ay s
c l e a n . I f yo u p o u r i n to o m u c h wa te r, t h i s m ay a l te r
t h e c o o k i n g r e s u l t b e c a u s e to o m u c h s te a m w i l l b e
produced.
Dish
Accessory
Level
Tempera-
ture
in °C
Type of
heating
Cooking
time
in min.
Comments
Duck, whole
(1.5-2 kg)
Wire rack +
grill tray
2
160 / 180
N
80*
Recipe tip: Stuff with oranges, apples or
dried fruit.
Goose, whole
(3.5 kg)
Wire rack +
grill tray
2
160 / 190
H
110 - 130* Recipe tip: Stuff with apples, onion and
marjoram, and pin the opening closed with
a cocktail stick or similar sharp item.
Turkey, whole (5 kg) Wire rack +
grill tray
2
160 / 190
H
120 - 180*
Chicken, whole
(1 kg)
Wire rack +
grill tray
2
180
H
50 - 60
Baste with oil, salt, pepper, paprika and
curry powder. Preheat. Can be cooked on
the rotary spit.
2
180
Z
50
Can be cooked on the rotary spit.
Chicken drumstick
Wire rack +
grill tray
3
220
Q
30 - 35**
Recipe tip: Asian marinade with soy sauce,
honey, chilli, garlic, ginger, cumin, lime zest
and coriander.
Chicken leg
Wire rack +
grill tray
3
220
Q
30 - 35**
After the leg is turned, the side with more
skin should be at the top. This makes it nice
and crispy.
Marinate in a mixture of oil, rosemary, sliced
lemon and garlic
Chicken breast
Wire rack +
grill tray
2
200
H
20 - 25
Recipe tip: Rub with tandoori paste before
cooking. The cooking time depends on the
size of the breast.
2
200
I
45
No need to preheat; do not open appliance
door.
Chicken nuggets,
frozen
Baking tray
+
greaseproof
paper
2
200
H
15**
Quail, whole
(150 g each)
Wire rack +
grill tray
3
200
Z
25
Baste with oil and seasoning/spices, e.g.
paprika, thyme, juniper and garlic.
*
Cook the meat at a low temperature; set it to cook at the higher temperature for the last 15-20 minutes.
** Turn the food halfway through cooking.
Характеристики
Остались вопросы?Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)













