Gaggenau EB 333-110 - Инструкция по эксплуатации - Страница 43

Духовые шкафы Gaggenau EB 333-110 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 56
Загружаем инструкцию
background image

4 3

 Tables and tips      

en

Po u l t r y

Use the core te mperature probe so that you can 
monitor the core temperature more easily. Inser t 
this between the belly and the thigh, rather than in 
the middle (cavity) of the bird. 

~

 "Core 

temperature probe" on page 23

Po u l t r y   w i l l   t u r n   o u t   p a r t i c u l a r l y   c r i s py   a n d   b row n   i f  
you baste  it towards the end of the roasting time 
with butter, oil, salted wa te r,  drained fat or orange 
j u i c e .

When cooking duck or goose, pierce the skin 
u n d e r n e a t h   t h e   w i n g s   to   a l l ow   t h e   fa t   to   r u n   o u t .

Use a roasting dish or another heat-resist ant baking 
dish or tin for dishes that require a lot of liquid to  
be added to  the roast. The same applies if a lot of 
fa t   i s   l i ke l y   to   d r a i n   f r o m   t h e   fo o d ,   e . g .   ro a s t   g o o s e .

If you are using the grill tray  with the wire inser t, 
p o u r   a p p rox i m a te l y   1 0 0   m l   wa te r   i n to   t h e   g r i l l   t r ay ;  
this will catch the meat juices so that the oven st ay s 
c l e a n .   I f   yo u   p o u r   i n   to o   m u c h   wa te r,   t h i s   m ay   a l te r  
t h e   c o o k i n g   r e s u l t   b e c a u s e   to o   m u c h   s te a m   w i l l   b e  
produced.

Dish

Accessory

Level

Tempera-
ture  
in °C

Type of 

heating

Cooking 
time 
in min.

Comments

Duck, whole  
(1.5-2 kg)

Wire rack + 
grill tray  

2

160 / 180

N

80*

Recipe tip: Stuff with oranges, apples or 
dried fruit.

Goose, whole 
(3.5 kg)

Wire rack + 
grill tray  

2

160 / 190

H

110 - 130* Recipe tip: Stuff with apples, onion and 

marjoram, and pin the opening closed with 
a cocktail stick or similar sharp item.

Turkey, whole (5 kg) Wire rack + 

grill tray  

2

160 / 190

H

120 - 180*

Chicken, whole 
(1 kg)

Wire rack + 
grill tray  

2

180

H

50 - 60

Baste with oil, salt, pepper, paprika and 
curry powder. Preheat. Can be cooked on 
the rotary spit.

2

180

Z

50

Can be cooked on the rotary spit.

Chicken drumstick

Wire rack + 
grill tray  

3

220

Q

30 - 35**

Recipe tip: Asian marinade with soy sauce, 
honey, chilli, garlic, ginger, cumin, lime zest 
and coriander.

Chicken leg

Wire rack + 
grill tray  

3

220

Q

30 - 35**

After the leg is turned, the side with more 
skin should be at the top. This makes it nice 
and crispy.

Marinate in a mixture of oil, rosemary, sliced 
lemon and garlic

Chicken breast

Wire rack + 
grill tray  

2

200

H

20 - 25

Recipe tip: Rub with tandoori paste before 
cooking. The cooking time depends on the 
size of the breast.

2

200

I

45

No need to preheat; do not open appliance 
door.

Chicken nuggets, 
frozen

Baking tray 

greaseproof 
paper

2

200

H

15**

Quail, whole 
(150 g each)

Wire rack + 
grill tray  

3

200

Z

25

Baste with oil and seasoning/spices, e.g. 
paprika, thyme, juniper and garlic.

*

Cook the meat at a low temperature; set it to cook at the higher temperature for the last 15-20 minutes.

**  Turn the food halfway through cooking.

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Gaggenau EB 333-110?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"