Gaggenau EB 333-110 - Инструкция по эксплуатации - Страница 11

Духовые шкафы Gaggenau EB 333-110 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 56
Загружаем инструкцию
background image

1 1

  F a m i l i a r i s i n g   y o u r s e l f   w i t h   y o u r   a p p l i a n c e            

en

Fu n c t i o n   s e l e c to r   p o s i t i o n s

Position Function/heating function

Temperature range 
Default temperature

Application

0

"Off" position

ž

Light

2

Hot air

H

50 - 300 °C

170 °C

Hot air: For cakes, biscuits and bakes on more than one level.

The fan in the back panel of the oven distributes the heat 
evenly throughout the cooking compartment.

3

Eco hot air*

I

50 - 300 °C

170 °C

Energy-saving hot air mode for cakes, small baked items, 
bakes and gratins. The oven lighting and the catalytic con-
verter remain off. The oven temperature can only be displayed 
while the oven is heating up.

4

Top + bottom heating

N

50 - 300 °C

170 °C

For cakes in tins or on a baking tray, bakes, roasts.

5

Top + 

Y

 bottom heating

O

50 - 300 °C

170 °C

For tray bakes, biscuits, cakes with meringue, grilling and 
browning bakes.

Ideally suited to heating the food specifically from above once 
again towards the end of preparation.

6

Top heating

P

50 - 300 °C

170 °C

Targeted heating from above, for example grilling fruit flan 
with meringue.

7

Y

 Top + bottom heating

M

50 - 300 °C

170 °C

For cheesecake, bread in loaf tins, dishes in a bain marie (e.g. 
egg custard and crème brûlée).For braising without a lid and 
warming up food (food dries out less).

Ideally suited to heating the food specifically from below once 
again towards the end of preparation.

8

Bottom heating

L

50 - 300 °C

170 °C

For the final baking stage (such as for moist fruit flans), for 
boiling down, for dishes in a bain marie.

9

Hot air + bottom heating

K

50 - 300 °C

170 °C

Additional heating from below for moist cakes and flans, such 
as fruit flans.

10

Hot air + 

Y

 bottom heating

J

50 - 300 °C

170 °C

For high bakes, lasagne, onion tart, egg dishes (e.g. tortilla 
and farmer's omelettes).

11

Full surface grill + 
air recirculation

Z

50 - 300 °C

220 °C

Even, all-round heating for meat, poultry and whole fish.

12

Full surface grill

Q

50 - 300 °C

220 °C

For grilling flat pieces of meat, sausages or fillets of fish. Grill-
ing and cooking "au gratin".

13

Compact grill

S

50 - 300 °C

220 °C

Only the centre part of the grill heating element is heated. 
Energy-saving grilling for small amounts of food.

14

Baking stone function

T

50 - 300 °C

250 °C

Only with the baking stone (optional accessory)

Baking stone heated from below for crisp stone-baked pizza, 
bread or bread rolls.

*

Heating function used to determine the energy efficiency class in accordance with EN 60350-1.

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Gaggenau EB 333-110?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"