Духовые шкафы Gaggenau EB 333-110 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.
Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.
"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.

4 0
en
T a b l e s a n d t i p s
F i s h
▯
For food hygiene reasons, fish should have a core
temperature of at least 62-70 °C af ter cooking. This
is also the ideal cooking te mperature.
▯
Do not season the fish with salt until it is fully
cooked. This will ensure that the natural flavour is
ret ained and that less wa ter is drawn out of the fish.
▯
Lightly grease the wire rack and baking tray or
cover it with greaseproof paper. This prevents the
f i s h f r o m s t i c k i n g to t h e w i r e r a c k .
▯
For fillets with skin, place the fish on the rack or
tray with the skin side up – this helps to ret ain its
texture and flavour.
▯
S h o r te n t h e wo o d e n s kewe r s o r, b e fo r e s kewe r i n g
the ingredients, leave the skewer s to soak in wa ter
ove r n i g h t to p r eve n t t h e m f ro m c h a r r i n g .
▯
If you are using the grill tray with the wire inser t,
p o u r a p p rox i m a te l y 1 0 0 m l wa te r i n to t h e g r i l l t r ay ;
this will catch the fish juices so that the oven st ay s
c l e a n . I f yo u p o u r i n to o m u c h wa te r, t h i s m ay a l te r
t h e c o o k i n g r e s u l t b e c a u s e to o m u c h s te a m w i l l b e
produced.
▯
A l way s fo l l ow t h e m a n u fa c t u r e r ' s i n s t r u c t i o n s fo r
pre-cooked and frozen products in addition to using
this t able.
Dish
Accessory
Level
Tempera-
ture
in °C
Type of
heating
Cooking
time
in min.
Comments
Prawn kebabs,
fresh
Wire rack +
grill tray
3
180
Q
10*
Prawns, gutted,
frozen
Wire rack +
grill tray
2
180
H
14*
Fish kebabs
Wire rack +
grill tray
3
200
Q
12 - 14*
Use firm types of fish, e.g. salmon, coley,
ocean perch and cod.
Trout, whole
Baking tray
+ grease-
proof paper
3
220
Q
16*
Recipe tip: Stuff with lemon, garlic and
parsley.
Sea bream, whole
Baking tray
+ grease-
proof paper
3
175
H
25*
Recipe tip: Stuff with lemon, garlic and
thyme, or use mint for a summery touch.
Make a diagonal incision into the skin of the
sea bream.
Sea bass (1 kg)
Baking tray
+ grease-
proof paper
2
175
H
30 - 35*
Salmon steak
Baking tray
+ grease-
proof paper
3
200
H
10 - 12
Recipe tip: Marinate in a mixture of lime,
salt, pepper and garlic.
Tuna steak
Baking tray
+ grease-
proof paper
3
250
Z
8 - 10
Recipe tip: Season Asian-style with soy
sauce, sesame oil, ginger, honey, garlic,
chilli and coriander seeds.
Squid rings,
frozen
Baking tray
+ grease-
proof paper
2
220
N
12
*
Turn the food halfway through cooking.
Характеристики
Остались вопросы?Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)













