Gaggenau EB 333-110 - Инструкция по эксплуатации - Страница 46

Духовые шкафы Gaggenau EB 333-110 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 56
Загружаем инструкцию
background image

4 6

en

              T a b l e s   a n d   t i p s

Yeast tray bakes

Baking tray

2

165

H

30 - 40

Recipe tip: Top with plums, figs or onion 
and bacon.

Lightly grease the baking tray or line it with 
greaseproof paper.

Fruit flan with short-
crust pastry

Tart tin + 
wire rack

2

165

H

45 - 50

Recipe tip: Top with strawberries or apri-
cots and marzipan.

2

165

K

45 - 55

Tart

Tart tin + 
wire rack

2

190

H

35

French flan with a shortcrust pastry base, 
e.g. tarte aux pommes, tarte tatin, tarte au 
chocolat and tarte au citron.

2

190

K

35

Apple pie

(in accordance with 
EN 60350-1)

20 cm 
springform 
cake tin + 
wire rack

2

160

H

90 - 105

Preheat

Water sponge cake

(in accordance with 
EN 60350-1)

26 cm 
springform 
cake tin + 
wire rack

2

150

H

25 - 35

Preheat

Small baked items

Cream puffs, eclairs Baking tray 

+ grease-
proof paper

2

180

H

35

Recipe tip: Fill with vanilla custard, choco-
late mousse, or fruit or mocha cream. 

2

180

K

30

Biscuits, 
Viennese whirls

Baking tray

2

160 - 170

H

15

Filled puff pastry 
parcels

Baking tray 

greaseproof 
paper

3

200

H

15

Recipe tip: Fill with ham and cheese or 
apples and raisins. Brush with egg yolk.

Puff pastry

Baking tray 

greaseproof 
paper

2

200

H

10

Recipe tip: With sesame seeds, poppy 
seeds, icing.

Small pastries

Baking tray 

greaseproof 
paper

2

200

H

15

Recipe tip: With custard, fruit.

Waffle biscuits

Baking tray 

greaseproof 
paper

2

140

H

10 - 15

The baking time depends on how thick the 
biscuits are. Shape the waffle biscuits while 
they are still hot, e.g. into ice cream cones 
or small rolls for dessert.

Breadsticks

Baking tray 

greaseproof 
paper

2

160

H

30 - 40

Sprinkle with sea salt, rosemary, curry pow-
der, sesame seeds or caraway seeds. The 
baking time depends on how thick the 
breadsticks are.

Cookies (20 g each) Baking tray 


greaseproof 
paper

2

175

H

10 - 12

With chocolate, raisins, nuts or lemon.

Brownies

Baking tray 

greaseproof 
paper

2

120

H

60 - 65

Cut into squares or rectangles once they 
are baked. The low temperature means that 
the brownies will stay gooey in the middle.

2

180

I

45

No need to preheat; do not open appliance 
door.

Dish

Accessory

Level

Tempera-
ture  
in °C

Type of 

heating

Cooking 
time 
in min.

Comments

Preheat the appliance to the specified temperature. Turn the temperature down to the second specified temperature when 
placing the food in the oven.

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Gaggenau EB 333-110?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"