Gaggenau EB 333-110 - Инструкция по эксплуатации - Страница 23

Духовые шкафы Gaggenau EB 333-110 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 56
Загружаем инструкцию
background image

2 3

 Core temperature probe      

en

C o r e   te m p e r a t u r e   p r o b e

Core temperature probe

The core te mperature probe enables ex act cooking to  
the spot. It measures the te mperature inside the food 
b e i n g   c o o ke d .   A u to m a t i c   s w i t c h i n g   o f f   w h e n   t h e   d e s i r e d  
core te mperature is reached ensures that each food is 
c o o ke d   p r e c i s e l y.

Use the included core te mperature probe only.  You can 
purchase one as a spare par t from af te r-sales ser vice or 
in the online shop.

The core te mperature probe can be damaged at 
temperatures above 250°C. Therefore, only ever use it 
in your oven up to  a te mperature of 230°C.

Alway s remove  the core te mperature probe from the 
ove n   a f te r   u s e .   N eve r   s to r e   i t   i n   t h e   ove n .  

Af ter ever y use, clean the core te mperature probe with a 
moist cloth. Do not wash it in a dishwasher!

m

Warning – Risk of electric shock! 

The insulation of an incompatible meat probe may be 
d a m a g e d .   O n l y   u s e   t h e   m e a t   p ro b e   w h i c h   i s  
recommended for this appliance.

m

Wa r n i n g   –   R i s k   o f   b u r n s !  

The cooking interior and the core te mperature probe 
become ve r y  hot. Use oven mitts to  plug and unplug the 
core te mperature probe.

I n s e r t i n g   t h e   c o r e   te m p e r a t u r e   p r o b e  
i n to   t h e   fo o d

Inser t the core te mperature probe into the food before 
you place the food in the cooking compar tment.

Inser t the met al spike into the thicke st par t of the food. 
Make sure that the tip of the spike is roughly in the 
m i d d l e .   I t   m u s t   n o t   b e   i n s e r te d   i n   t h e   fa t   o r   b e   to u c h i n g  
the ovenwa re or bones.

If there is more than one piece of meat, inser t the core 
te mperature probe into the middle of the thicke st piece.

Inser t the core te mperature probe as far as possible.

With poultr y,  make sure that the tip of the core 
te mperature probe does not protrude into the cavity in 
the middle of the bird or touch a bone, but is located in 
the meat between the belly and thigh.

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Gaggenau EB 333-110?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"