Redmond RMC-M4510 - Инструкция по эксплуатации - Страница 25

Мультиварки Redmond RMC-M4510 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 96
Загружаем инструкцию
background image

RMC-M4510

25

GBR

Possible Causes

Solving the Problem

Cooking temperature was not observed because the 

bowl and the heating element did not fit tightly

There should not be any foreign objects between the lid and the housing 

of the device, remove if any. Always make sure that the heating element 

is clean and fits tightly with the bowl before cooking

Wrong ingredients or settings were chosen. General 

proportions  were  not  observed,  the  size  of  the 

ingredients  was  too  large.  Wrong  time  settings. 

Chosen recipe is not appropriate for the device

We recommend using recipes adapted for the device. Choose proven 

recipes  only.  Set  the  time  and  cooking  programme,  choose 

ingredients, proportions, and their size according to the recipe

Steaming:  the  amount  of  water  in  the  bowl  is  not 

enough to provide enough steam density

Use the amount of water recommended. If in doubt, check the water 

level while steaming

Frying

Too much oil was added For regular frying add an amount of vegetable oil just enough to 

cover the bottom of the bowl

Too  much  moisture 

inside the bowl

Follow recommendations given in the recipe while deep frying

Boilng: the broth boiled away while cooking acidic 

foods

Certain foods need to be washed or sautéed before cooking. Follow 

recommendations given in the recipe

Baking  (dough  failed  to 

bake through)

While  proving  the 

dough has reached the 

inner  lid  and  covered 

the steam valve

Use a smaller amount of dough

Too much dough in the 

bowl

Take the baked product out of the unit, turn it over and place back. 

Bake until ready. Next time use smaller amount of dough

THE DISH IS OVERCOOKED

Wrong ingredients, wrong size of ingredients, 

wrong time settings

We recommend using the recipes adapted for your model. Choose proven 

recipes  only.  Set  the  time  and  cooking  programme,  choose  ingredients, 

proportions, and the size of ingredients according to the recipe

The dish remained in the unit with the “Keep 

Warm” on for too long after it’s been cooked

We recommend using the “Keep Warm” function moderately. If your device 

features the function of disabling the “Keep Warm” in advance, use it to avoid 

the problem

LIQUID BOILS AWAY DURING COOKING

Milk boils away

Depending  on  the  quality  of  milk  used,  it  may  boil  away. To  avoid  this,  we 

recommend  using  only  ultra-pasteurized  milk  with  the  fat  content  of  2.5%  or 

less. Dilute milk with water if needed

Ingredients  were  not  properly  pro-

cessed  (washed  poorly,  etc.)  Wrong 

general proportions or ingredients

We recommend using the recipes adapted for the device. Try choosing proven 

recipes  only.  Set  the  time  and  cooking  mode,  choose  ingredients,  proportions, 

and the size of ingredients according to the recipe. Whole grains, meat, fish, and 

seafood need to be rinsed thoroughly before cooking

The product froths

We recommend you to rinse the product thoroughly, to remove the steam valve, 

or to cook with the lid open

THE DISH IS BURNT

The bowl was not properly washed after 

last use. Non-stick coating is damaged

Make sure that the bowl is clean and has no coating defects before cooking

General amount of ingredients is smaller 

than recommended

Use proven recipes, adapted for the device

Cooking time was too long

Reduce the cooking time or follow recommendations given in the recipe adapted 

for your model

Frying: oil was not added; the ingredi-

ents have not been stirred or turned over

Frying products add amount of oil enough just to cover the bottom of the bowl. 

Stir ingredients thoroughly while frying or turn over as required

Stewing: not enough liquid

Add more liquid. Avoid opening the lid while stewing

Boiling: not enough liquid in the bowl 

(proportions were not observed)

Follow recommended ratio of liquids to solids while cooking

Baking: the bowl was not greased before 

baking

Grease the bottom and sides of the bowl with butter or oil before baking (do 

not pour oil inside)

INGREDIENTS LOSE THEIR SHAPE WHEN COOKED

Ingredients have been over stirred Frying foods, do not stir the ingredients more often than every 5-7 minutes

Cooking time was too long

Reduce cooking time or follow recommendations given in the recipe adapted for the 

device

BAKED GOODS ARE OVERLY MOIST

Improper  ingredients  causing  excess 

moisture have been used (juicy fruits or 

vegetables, frozen berries, sour cream, etc.)

Use ingredients according to the recipe. Try to avoid using ingredients causing 

excess moisture or use them in smaller amounts

Baked product has been left in the unit 

with the lid closed for too long.g

We recommend taking baked product out of the unit right after the baking cycle 

finishes or leaving it on the Keep Warm for a short period of time only

BAKED GOODS DO NOT RISE

Eggs and sugar were poorly whipped

Use  proven  recipes  adapted  for  the  device.  Choosing, 

measuring,  and  processing  ingredients  follow 

recommendations given in the recipe

The dough stayed for too long before being baked
The dough stayed for too long before being baked
Wrong ingredients
Wrong recipe

Certain REDMOND multicookers feature an overheat protection in “ТУШЕНИЕ” and “СУП” pro

-

grammes. In case there is no liquid in the bowl, the device automatically interrupts the programme 

and switches to Keep Warm mode.

Recommended steaming time values for different products

Product

Weight, g / q-ty, pcs

Water, ml

Cooking time, min

Pork / beef fillet (cut into 1.5 х 1.5 cm cubes)

500

800

30/40

Mutton fillet (cut into 1.5-2 cm cubes)

500

800

40

Chicken fillet (cut into 1.5 х 1.5 cm cubes)

500

800

20

Содержание

Полезные видео

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Redmond RMC-M4510?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"