TEFAL PF250135 - Инструкция по эксплуатации - Страница 57

Хлебопечки TEFAL PF250135 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 197
Загружаем инструкцию
background image

113

112

BS

•  Isključite uređaj iz strujnog napajanja i pričekajte 

da se potpuno ohladi.

•  Kalup i lopaticu za miješenje operite vrućom 

sapunicom. Ako je lopatica u kalupu, namačite 

je 5 do 10 minuta.

•  Druge dijelove očistite vlažnom spužvom. 

Temeljito osušite.

•  Ni jedan dio nije prikladan za pranje u mašini 

za pranje posuđa.

•  Ne koristite sredstva za čišćenje u domaćinstvu, abrazivne spužve ili 

alkohol. Koristite mekanu vlažnu krpu.

•  Ne uranjajte tijelo ili poklopac uređaja u tekućine.

Trajanje fermentacije

•  Zavisno od korištenih osnovnih sastojaka i željenog rezultata, 

fermentacija jogurta traje između 6 i 12 sati.

Po završetku postupka pravljenja, stavite jogurt u frižider na najmanje 4 

sata i potrošite ga u roku od 7 dana.

Sirilo (za meki bijeli sir)

Za pravljenje vlastitih sireva, za zgrušnjavanje mlijeka možete koristiti 

sirilo ili kiselu tekućinu poput limunovog soka ili octa.

Tekućina

6 h

7 h

8 h

9 h

10 h

11 h

12 h

Čvrsto

Slatko

Kiselo

ČIŠĆENJE I ODRŽAVANJE

Ne uspijevate postići željeni 

rezultat? 

Ovaj dijagram pomoći će vam 

pronaći rješenje.

Tekući jogurt

Jogurt je 

previše kiseo.

U jogurtu 

ima vode.

Požutjeli 

jogurt

Vrijeme fermentacije je prekratko.
Vrijeme fermentacije je predugo.
Nedovoljno sredstava za 

fermentaciju ili mrtva ili neaktivna 

sredstva za fermentaciju.
Nedovoljno čista posuda za jogurt.
Mlijeko ne sadrži dovoljno masti 

(djelimično obrano mlijeko 

umjesto punomasnog mlijeka).
Poklopac ostavljen na kalupu.
Korišteni su neodgovarajući 

programi.

Ne postižete 

očekivane 

rezultate? 

Ova će vam tabela 

pomoći.

Kruh se 

previše 

diže.

Kruh pada 

nakon što 

se previše 

digao.

Kruh se 

ne diže 

dovoljno.

Korica 

nije 

dovoljno 

zlatne 

boje.

Strane su 

smeđe, ali 

kruh nije 

dovoljno 

pečen.

Vrh i 

strane su 

pobrašnjeni.

Tokom pečenja 

pritisnuto je dugme 

.

Nedovoljno brašna.
Previše brašna.
Nedovoljno kvasca.
Previše kvasca.
Nedovoljno vode.
Previše vode.
Nedovoljno šećera.
Brašno lošeg 

kvaliteta.
Pogrešni omjeri 

sastojaka (previše).
Prevruća voda.
Prehladna voda.
Pogrešan program.

VODIČ ZA RJEŠAVANJE PROBLEMA KAKO BISTE 

POBOLJŠALI SVOJE RECEPTE

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к TEFAL PF250135?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"