TEFAL PF250135 - Инструкция по эксплуатации - Страница 74

Хлебопечки TEFAL PF250135 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 197
Загружаем инструкцию
background image

147

146

SL

•  Napravo izključite iz električnega omrežja in 

počakajte, da se popolnoma ohladi.

•  V vroči milnici operite pekač in metlico za 

gnetenje. Če metlica za gnetenje ostane v 

pekaču, ga namočite za od 5 do 10 minut.

•  Z vlažno gobico očistite še ostale komponente. 

Vse dele dobro posušite.

•  Nobeden izmed delov ni primeren za čiščenje 

v pomivalnem stroju.

•  Ne uporabljajte gospodinjskih čistil, abrazivnih krp ali alkohola. 

Uporabite mehko in vlažno krpo.

•  Telesa aparata ali pokrova nikoli ne potopite v tekočino.

Trajanje fermentacije

•  V odvisnosti od uporabljenih osnovnih sestavin in želenega rezultata, 

bo fermentacija jogurta trajala od 6 do 12 ur.

Ko je priprava končana, dajte jogurt v hladilnik za vsaj 4 ure in ga porabite 

najkasneje v 7 dneh.

Sirilo (za mehak bel sir)

Za pripravo sirov lahko uporabite nekaj sirila ali kisle tekočine, kot je 

limonin sok ali kis, zaradi česar se mleko sesiri.

Tekočina

6 ur

7 ur

8 ur

9 ur 10 ur

11 ur 12 ur

Čvrsto

Sladko

Kislo

ČIŠČENJE IN VZDRŽEVANJE

Ali ne uspete doseči želenega 

rezultata? 

Ta preglednica vam bo 

pomagala poiskati rešitev.

Tekoči jogurt

Jogurt je 

prekisel.

V jogurtu je 

voda.

Porumenel 

jogurt.

Trajanje fermentacije je prekratko.
Trajanje fermentacije je predolgo.
Ni dovolj sredstev za fermentacijo, 

sredstva so mrtva ali pa neaktivna.
Neprimerno očiščen lonček za 

jogurt.
Uporabljeno mleko ne vsebuje 

dovolj maščobe (delno posneto 

namesto polnomastno mleko).
Pokrov na lončku.
Uporabljen je neprimeren 

program.

Niste dosegli 

pričakovanih 

rezultatov? 

Ta tabela vam bo 

pomagala.

Kruh 

preveč 

vzhaja.

Kruh se 

sesede 

potem, 

ko preveč 

vzhaja.

Kruh ne 

vzhaja 

dovolj.

Skorja 

ni dovolj 

zapečena.

Zunanjost 

kruha je 

zapečena, 

vendar 

kruh v 

notranjosti 

ni dovolj 

pečen.

Zgoraj 

in po 

straneh 

je kruh 

mokast.

Med pečenjem ste 

pritisnili gumb  .
Ni dovolj moke.
Preveč moke.
Premalo kvasa.
Preveč kvasa.
Premalo vode.
Preveč vode.
Premalo sladkorja.
Slaba kakovost 

moke.
Napačno razmerje 

sestavin (preveč).
Prevroča voda.
Prehladna voda.
Napačen program.

VODNIK ZA ODPRAVLJANJE TEŽAV ZA IZBOLJŠANJE RECEPTOV

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к TEFAL PF250135?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"