TEFAL PF250135 - Инструкция по эксплуатации - Страница 94

Хлебопечки TEFAL PF250135 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 197
Загружаем инструкцию
background image

187

186

EN

Press 

on 

“set”

Default 

value

Available setting

Comments

Knead

1

Time of 

Mixing

00:09 min.

from 0:03 min. to 

00:10 min.

1 min. by 1 min.

You can reduce the time of 

mixing if your ingredients are 

easy to mix.

2

T°C of 

Mixing

(1) No 

fermentation

(1)  No fermentation

(2)   Slow 

fermentation

(3)   Quick 

fermentation

Increase the temperature 

if your flour is not easily 

kneadable. 

3

Time of 

kneading

00:27 min.

From 00:00 min. to 

00:35 min.

1 min. by 1 min.

Increase the time of kneading 

if you are using strong flour or 

flour with a high level of gluten. 

For flour with a low level of 

gluten, decrease the time of 

kneading. 

4

T°C of 

Kneading

(1) No 

fermentation

(1)  No fermentation

(2)   Slow 

fermentation

(3)   Quick 

fermentation

Increase the temperature 

if your flour is not easily 

kneadable. Be careful, kneading 

dough with high temperature 

could damage your yeast and 

the rise of your bread. 

5

Nuts 

Dispenser 

on/ off

ON

ON or OFF

-

6

Yeast 

Dispenser 

on/ off

ON

ON or OFF

-

EXPLANATION OF THE MANUAL MODE

Press 

on 

“set”

Default 

value

Available setting

Comments

Rising

7

Time 

of first 

Rising

00:23 min.

From 00:00 min. to 

00:35 min.

1min by 1 min

Time of rising depends on the 

quality of your dough and the 

temperature of fermentation. 

8

T°C of first 

Rising

(2) Slow 

rising

(1)  Very slow rising

(2)  Normal rising

(3)  Quick rising

Low fermentation increases the 

time of rising for a better taste 

and elasticity of the bread. 

High fermentation allows a 

quicker rising but could destroy 

the elasticity of your bread.

9

First Flap

ON

ON or OFF

The flap allows to remove 

the carbon dioxide from your 

dough to give it strength. Don't 

use the flap for gluten free 

breads. 

10

Time of 

second 

Rising

00:25 min.

from 00:00 min. to 

03:00 min.

1min by 1 min

Time of rising depends on the 

quality of your dough and the 

temperature of fermentation. 

11

T°C of 

second 

Rising

(2) Normal 

rising

(1)  Very slow rising

(2)  Normal rising

(3)  Quick rising

Low fermentation increases the 

time of rising for a better taste 

and elasticity of the bread. 

High fermentation allows a 

quicker rising but could destroy 

the elasticity of your bread.

12

Second 

Flap

ON

ON or OFF

The flap allows to remove 

the carbon dioxide from your 

dough to give it strength. Don't 

use the flap for gluten free 

breads. 

13

Time 

of third 

Rising

00:20 min.

from 00:00 min. to 

03:00 min.

Time of rising depends on the 

quality of your dough and the 

temperature of fermentation. 

14

T°C of 

third 

Rising

(2) Normal 

rising

(1)  Very slow rising

(2)  Normal rising

(3)  Quick rising

Low fermentation increases the 

time of rising for a better taste 

and elasticity of the bread. 

High fermentation allows a 

quicker rising but could destroy 

the elasticity of your bread.

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к TEFAL PF250135?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"