Pando PHM-950 - Инструкция по эксплуатации - Страница 157

Микроволновые печи Pando PHM-950 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 224
Загружаем инструкцию
background image

INOXPAN S.L.                                                                                                                        EN - 11
 

 

 

 

In  a  conventional  cooker,  the  heat  that  is  radiated  through  the  resistances  or  gas  burners  slowly 
penetrates the foods from the outside in. Therefore, there is a great loss of energy in heating the air, 
the oven components and the containers holding the food. 
In the microwave, the heat is generated by the foods themselves, i.e. the heat goes from the inside 
out. There is no loss of heat to the air, the walls of the cavity or the containers (as long as they are 
microwave-safe containers). This means that only the food is heated. 
To sum up, microwave ovens have the following advantages: 

1.

  Savings in cooking time; in general, there is a ¾ reduction in time compared to conventional 

cooking. 

2.

  Ultra fast defrosting of foods, thus reducing the danger of bacteria developing. 

3.

  Energy-saving. 

4.

  Conservation of the nutritional value of foods due to the reduction in cooking time. 

 

MICROWAVE OVEN OPERATING MODE 

The microwave oven contains a high voltage valve called a Magnetron, which converts the electrical 
energy into microwave energy. These electromagnetic waves are channelled towards the inside of 
the oven by a wave guide and distributed using a metallic disperser or a rotating plate.  
Inside the oven, the microwaves are propagated in all directions and reflected by the metallic walls, 
thus uniformly penetrating the foods. 
 

WHY THE FOOD IS HEATED 

Most foods contain water and the water molecules vibrate with the microwaves.  
The  friction  between  the  molecules  generates  heat,  which  raises  the  temperature  of  the  foods, 
defrosting or cooking them or keeping them hot.   
Because heat is formed inside the foods: 

 The foods may be cooked without any liquids or oils, or with very little of these; 

 Defrosting, heating or cooking in the microwave oven is faster than in a conventional oven;   

 The vitamins, minerals and nutritious substances are conserved; 

 Neither the natural colour nor the aroma are altered. 

The  microwaves  go  through  porcelain,  glass,  cardboard  or  plastic,  but  not  trough  metal.  For  this 
reason,  metallic  containers  or  containers  with  metallic  parts  should  not  be  used  in  the  microwave 
oven. 
 

Microwaves are 
reflected by metal... 

 

 

... they go through 
glass and porcelain... 

 

...  and  are  absorbed 
by the foods. 

 

 

 

 

2. ADVANTAGES OF THE MICROWAVE OVEN 

Содержание

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Pando PHM-950?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"