Кухонные комбайны Philips HR7766 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.
Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.
"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.

- Lišće i peteljke od, na primer, zelene salate možete takođe obraditi pomoću sokovnika.
- Uklonite velike koštice iz voća kao što su trešnje, šljive, breskve i kajsije.
- Sok od jabuke brzo postaje braon boje. Ovaj proces možete usporiti ako dodate nekoliko kapi
limunovog soka.
- Pulpu od šargarepe, cvekle, kupusa i spanaća možete da koristite kao osnovu za supe i sosove.
Prokuvajte pulpu i dodajte začinske biljke. Pretvorite pulpu u pire pomoću blendera. Pulpu od
paradajza možete da koristite za pravljenje kaše od paradajza.
- Čvrsto voće koje sadrži dosta skroba, kao što su banane, papaje, avokado, smokve i mango, ne
treba obrađivati u sokovniku. Za obradu ovog voća koristite blender.
- Sokovnik nije pogodan za obradu vrlo čvrstog i/ili vlaknastog voća i povrća, kao što je šećerna
trska.
Mašina za mlevenje mesa
Mašinu za mlevenje mesa možete da koristite za mlevenje mesa i pravljenje kobasica.
1
Postavite poklopac sa navojem na jedinicu motora (Sl. 32).
2
Stavite kućište motora na jedinicu motora (1) i okrenite ga u smeru kretanja kazaljke na satu
da biste ga fiksirali (2) („klik“) (Sl. 33).
3
Stavite kućište rezača na kućište motora (1) i okrenite ga u smeru suprotnom od smera
kretanja kazaljke na satu da biste ga fiksirali (2) (Sl. 34).
4
Umetnite pužnu vodilicu u kućište rezača (Sl. 35).
5
Stavite jedinicu rezača na pužnu vodilicu. Oštrice moraju da budu okrenute ka spolja (Sl. 36).
6
Stavite srednji disk za mlevenje ili disk za krupno mlevenje (u zavisnosti od željene
konzistencije) na pužnu vodilicu (Sl. 37).
Proverite da li se žlebovi diska za mlevenje uklapaju sa štrčećim delovima kućišta rezača.
7
Stavite prsten sa navojem na kućište rezača (1) i okrenite ga u smeru kretanja kazaljke na satu
da biste ga fiksirali (2) (Sl. 38).
8
Stavite plitku posudu na uspravni deo kućišta rezača (Sl. 39).
Mlevenje mesa
1
Isecite meso na trake duge 10 cm i široke 2 cm.
2
Koristite meso bez masti. Uklonite kosti, komade hrskavice i žile što je moguće bolje.
Nikada ne koristite zamrznuto meso!
3
Izaberite brzinu 1 da biste uključili aparat.
4
Stavite meso u plitku posudu. Upotrebite potiskivač kako biste lagano gurali meso u kućište
rezača (Sl. 40).
- Za tar tar biftek dva puta sameljite meso pomoću srednje diska za mlevenje.
Pravljenje kobasica
1
Sameljite meso.
2
Nakon završetka mlevenja isključite aparat i uklonite prsten sa navojem.
3
Uklonite disk za mlevenje i jedinicu rezača.
Napomena: Ostavite pužnu vodilicu u kućištu rezača.
4
Stavite separator na pužnu vodilicu (Sl. 41).
sRPski
215
Содержание
- 166 Выньте вилку сетевого шнура из розетки электросети.; Встроенный фиксатор
- 167 будет дополнять форму ручки.; камера подачи и толкатель; выпадение продуктов из камеры.; ножевой блок; ингредиентов или приготовления пюре.; советы
- 168 добавлением ингредиентов.
- 169 круглая насадка для взбивания; Поместите ингредиенты в чашу.; используйте насадку для теста.; Блендер; Блендер предназначен для:
- 170 Фильтр; Закройте крышку, чтобы зафиксировать положение фильтра.
- 171 соковыжималка; Поставьте стакан или кувшин под носиком выхода сока (Рис. 31); Соберите соковыжималку, можно снова приступать к работе.
- 172 Разрежьте мясо на кусочки длиной 10 см, толщиной 2 см.; Приготовление колбас; Снимите диск с отверстиями и нож.
- 173 в загрузочную горловину.; Быстрая очистка кувшина блендера; Снимите ёмкость блендера и промойте её чистой водой.; Разберите круглую насадку для взбивания, чтобы лучше очистить ее.
- 174 компактно хранить части прибора.
- 175 двигателя контейнер для мякоти с фильтром.; защита окружающей среды; Проблема
- 176 рецепты; стакан блендера и измельчайте в течение 15 секунд.












