Микроволновые печи Panasonic NN-GM342WZPE - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.
Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.
"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.

English
Poultry
- Eng-25 -
C
HICKEN
S
AN
C
HOY
B
AU
Serves: 4
Ingredients:
10
dried chinese mushrooms
10 ml (2 teaspoons)
sesame oil
1
clove garlic, chopped
500g
minced chicken
10
water chestnuts, finely chopped
125 g
bamboo shoots, chopped
15 ml (1 tablespoon) soy sauce
10 ml (2 teaspoons)
oyster sauce
30 ml (2 tablespoons) sherry
1
small iceberge lettuce
Method:
1. Cover mushrooms with boiling water, stand for 30
minutes. Drain, remove stems and chop finely.
2. Place oil and garlic in a 2-litre casserole dish,
cook on HIGH for 50-60 seconds.
3. Add chicken and cook on MEDIUM for 10-12
minutes. Add remaining ingredients except lettuce
and cook on MEDIUM for 6-8 minutes.
4. Separate lettuce leaves, place tablespoons of
mixture into each lettuce leaf. Serve immediately.
C
HICKEN
L
IVER
W
ITH
S
OUR
C
REAM
Serves: 4
Ingredients:
200 g
onion, sliced round
15 ml (1 tablespoon)
vegetable oil
500 g
chicken liver
10 g (1 tablespoon)
flour
250 ml (1 cup)
cour cream
Salt and pepper on taste
Method:
Ware: 1.5 -2.0 liter pot, plastic wrap
1. Cook onion with vegetable oil on HIGH for 5 minutes.
Stir in chicken liver, flour, then add sour cream, water,
salt, pepper and stir well.
2. Cook, covered, on HIGH power for 5-7minutes. Stir; go
on to cook on MEDIUM 2-3 minutes or until cook. Stand
for 5 min., stir well liver with sauce before serving.
H
ONEY
S
ESAME
W
INGS
Serves: 4-6
Ingredients:
1 kg
chicken wings
5 ml (1 teaspoon)
chopped garlic
5 ml (1 teaspoon)
chopped ginger
60 ml (
1
/
4
cup)
coy sauce
60 ml (
1
/
4
cup)
honey
30 g (2 tablespoons)
sesame seeds
Method:
Ware: 2-liter bowl, flat dish
1. Place all ingredients in bowl, stir until combined.
Marinate for at least 2 hours.
2. Remove chicken from marinade and place in a flat dish
cook on MED-HIGH for 18-20 minutes or until cook.
C
HICKEN
F
ILLET
W
ITH
S
OUR
C
REAM
Serves: 4
Ingredients:
4
small single chicken breast fillet
15 ml (1 tablespoon)
batter
Salt, spices mix for chicken
Sauce
15 ml (1 tablespoon)
mustard
5 g (1 teaspoon)
chicken stock powder
30 ml (2 tablespoons)
lemon juice
125 ml (
1
/
2
cup)
sour cream
Method:
Ware: 2-liter pot, plastic wrap
1. Flatten chicken fillets. Place butter and chicken in a
ware and cook on MED-HIGH for 8-10 minutes. Turning
halfway through cooking.
2. Remove chicken and add remaining ingredients to dish,
stir well. Cook on HIGH power for 2-3 minutes. Serve
sauce over chicken.
C
HAHOHBILI
Serves: 4
Ingredients:
440 g (1can)
tomatoes
60 ml (
1
/
4
cup)
Tomato-paste
10 ml (2 teaspoons)
copped garlic
2
onion, diced
10 ml (2 teaspoons)
dry spices on taste
1 kg
chicken drumsticks
Method:
Ware: square casserole dish.
3. Place all ingredients in ware. Stir well. Cook on MED-
HIGH power for 10-12 minutes.
4. Turn chicken, go on cook on MED-HIGH for 10-12 min-
utes or for cook.
(continued)
g
kg
g
g
kg
g
g
g
g
g
English
Содержание
- 38 Содержание
- 39 Установка и подключение
- 40 Меры безопасности
- 41 Важная информация
- 42 Принципиальная схема устройства
- 43 Панель управления
- 44 (Установка мощности и времени приготовления); Основные операции
- 45 (Приготовление блюд в режиме Гриль с установкой времени); (Приготовление блюд в режиме Комбинации с установкой времени)
- 46 Перед обращением в сервисный центр
- 47 Уход и техническое обслуживание микроволновой печи
- 48 Технические характеристики
- 49 Введение
- 51 Особенности приготовления пищи в микроволновой печи
- 53 Разогревание пищи с заданием мощности и времени
- 54 Размораживание
- 55 Технология размораживания и полезные советы
- 56 Рекомендации
- 58 Ответы на часто задаваемые вопросы
- 59 Блюда на каждый день
- 60 Рыба и морепродукты
- 61 Птица
- 63 Основные блюда из мяса
- 65 Блюда из овощей
- 70 Десерты
Характеристики
Остались вопросы?Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)