Микроволновые печи Panasonic NN-GM342WZPE - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.
Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.
"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.

English
Everyday Basics
- Eng-22 -
G
RANOLA
C
EREAL
Makes: approximately 4 cups (1 litre)
Ingredients:
500 ml (2 cups)
oats
165 ml (
2
/
3
cup)
chopped nuts
85 ml (
1
/
3
cup)
wheat germ
60 ml (
1
/
4
cup)
brown sugar
60 ml (
1
/
4
cup)
honey
5 ml (1 teaspoon)
vanilla essence
85 ml (
1
/
3
cup)
raisins
85 ml (
1
/
3
cup)
coconut
Method:
1. Place oats in 2-litre casserole dish, cook on HIGH for 2
to 3 minutes, stirring twice.
2. Add nuts, wheat germ, and brown sugar. Stir in honey
and vanilla. Cook on HIGH for 3 to 5 minutes, stirring
twice during cooking.
3. Add raisins, coconut and allow to cool. Stir to a crum-
ble texture. Store in an airtight container.
T
OMATO AND
O
NION
Serves 4
Ingredients:
approx. 3
tomatoes, thinly sliced
1
onion, thinly sliced
2 ml (
1
/
2
teaspoon)
basil
salt and pepper to taste
Method:
1. Place all ingredients into 2-litre casserole dish.
2. Cook, covered, on HIGH for 6 to 8 minutes. Serve with
barbequed steak or grilled meat.
S
CRAMBLED
E
GGS
Serves: 2
Ingredients:
4 x 61 g
eggs
60 ml (4 tablespoons) milk
pinch of salt
Method:
1. In 1-litre casserole dish, beat eggs lightly with
whisk. Add milk and salt. Whisk until well combined.
Cover dish with plastic wrap and cook on MEDIUM
for 2 to 2
1
/
2
minutes.
2. Stir egg and cook for further 2
1
/
2
to 3 minutes.
Stand, covered, for 1 minute before serving.
P
OACHED
E
GGS
Serves: 2
Ingredients:
125 ml (
1
/
2
cup)
hot tap water
dash of vinegar
pinch of salt
2 x 61 g
eggs
Method:
1. Place one quarter of a cup of water, dash of vinegar
and pinch of salt into 2 ramekin dishes or small glass
bowls.
2. Break egg into the water and with toothpick pierce the
egg yolk twice and egg white several times.
3. Cover dish with plastic wrap and cook on MEDIUM for
1 to 1
1
/
2
minutes. Stand, covered, for 1 minute before
serving.
Note:
The size of the eggs will alter cooking time.
G
RAVY
Makes: 500 ml (2 cups)
Ingredients:
30 ml (2 tablespoons) dripping or pan juice
1
small onion, finely chopped
30 ml (2 tablespoons) flour
15 ml (1 tablespoon) tomato paste
375 ml (1
1
/
2
cups)
beef stock, divided
salt and pepper
Method:
1. Place dripping or pan juices and onion in 2-cup (500 ml)
jug. Cook on HIGH for 2 minutes.
2. Add flour, tomato paste and half of the beef stock. Stir
well. Cook on HIGH for 2 minutes. Add remaining stock.
3. Stir well and cook on HIGH for a further 2 minutes.
Season with salt and pepper. Serve with the meat of
your choice.
B
ASIC
W
HITE
S
AUCE
Makes: 250 ml (1 cup)
Ingredients:
30 ml (2 tablespoons)butter
30 ml (2 tablespoons)flour
salt and white pepper
310 ml (1
1
/
4
cups)
milk
Method:
1. Place butter in 4-cup (1-litre) jug. Cook on HIGH for 30
to 40 seconds.
2. Stir in flour, salt and pepper. Gradually add milk,
stirring until smooth.
3. Cook on HIGH for 3 to 4 minutes, stirring twice.
Tip:
For cheese sauce, stir in 125 ml (
1
/
2
cup) grated
cheese once sauce has thickened.
HINT:
TO COOK BACON RASHERS:
Place bacon between 2 sheets of paper towel on a pie
plate and cook on HIGH for 2 to 3 minutes.
HINT:
TO DRY FRESH BREADCRUMBS:
Place 250 ml (1 cup) of breadcrumbs on the base of
plate and heat on HIGH for 2 to 3 minutes, stirring once
during heating.
g
g
English
Содержание
- 38 Содержание
- 39 Установка и подключение
- 40 Меры безопасности
- 41 Важная информация
- 42 Принципиальная схема устройства
- 43 Панель управления
- 44 (Установка мощности и времени приготовления); Основные операции
- 45 (Приготовление блюд в режиме Гриль с установкой времени); (Приготовление блюд в режиме Комбинации с установкой времени)
- 46 Перед обращением в сервисный центр
- 47 Уход и техническое обслуживание микроволновой печи
- 48 Технические характеристики
- 49 Введение
- 51 Особенности приготовления пищи в микроволновой печи
- 53 Разогревание пищи с заданием мощности и времени
- 54 Размораживание
- 55 Технология размораживания и полезные советы
- 56 Рекомендации
- 58 Ответы на часто задаваемые вопросы
- 59 Блюда на каждый день
- 60 Рыба и морепродукты
- 61 Птица
- 63 Основные блюда из мяса
- 65 Блюда из овощей
- 70 Десерты
Характеристики
Остались вопросы?Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)