Panasonic NN-GM342WZPE - Инструкция по эксплуатации - Страница 21

Микроволновые печи Panasonic NN-GM342WZPE - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 104
Загружаем инструкцию
background image

English

Defrosting Tips and Techniques

- Eng-18 -

Preparation for Freezing:

1. Heavy-duty plastic wraps, bags and freezer wrap are suitable.
2. Freeze meats, poultry and fish in packages with only 1 or 2 layers of food. To aid in separating layers, place two

pieces of wax paper between them.

3. REMOVE ALL AIR and seal securely.
4. LABEL package with type and cut of meat, date and weight.
5. Defrosting times given in the charts are for thoroughly frozen foods (i.e. at least 24 hours in freezer maintained at

-18°C or lower).

Defrosting Technique:

1. Remove from wrapper and set on a roasting rack in a dish on Glass Tray.
2. Throughout the defrosting time, remove any defrosted portions of mince or cubed meat, etc.
3. After defrosting, large roasts may still be icy in the centre. Let stand, 15 to 30 minutes, in refrigerator to complete

defrosting.

Defrosting Chart (by setting time):

FOOD

APPROX. TIME

INSTRUCTION

(minutes per 500 g)

MEAT 

Beef 

Minced Beef

8 - 11

Halfway through the defrost cycle, break apart minced beef, separate

Roast: Topside 

12 - 15

chops and remove meat that is defrosted.

Beef Tenderloin

12 - 15

Chuck or Rump

10 - 13

Turn meat over two to three times during defrosting.

Sirloin, rolled 

11 - 14

Steak 

8 - 10

Shield edges and unevenly shaped ends of roasts halfway through the 

Miscellaneous

8 - 12

defrost cycle.

Pork/Lamb 

Roast 

9 - 12

Large roasts may still be icy in centre. Let stand.

Chops 

8 - 11

Ribs 

8 - 12

POULTRY

Turn poultry over two to four times during defrosting. Halfway through the 

Chicken 

defrost cycle, shield end of drumsticks, wings, breast bones and ends of 

whole 

9 - 12

poultry with foil.

pieces 

8 - 11

fillets

8 - 10

Break apart chicken pieces and remove small pieces such as wings, 

Duck 

10 - 12

which may be defrosted before larger pieces.

Turkey

10 - 13

Rinse poultry under cold water to remove ice crystals. Let stand 5 to 10 
minutes, before cooking.

FISH & SHELLFISH

Fish Fillets

9 - 11 

Halfway through the defrost cycle, turn whole fish or blocks of fillets over. 

Whole Fish 

9 - 12

Also, break apart prawns or scallops. Remove any pieces that are 

Crabmeat 

8 - 10

defrosted.

Lobster Tails 

8 - 10

Sea Scallops 

8 - 10

Let stand, 5 to 10 minutes, before cooking.

Green Prawns

10 - 12

g

English

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Panasonic NN-GM342WZPE?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"