Electrolux OPEB 2500 R (V) - Инструкция по эксплуатации - Страница 12

Духовые шкафы Electrolux OPEB 2500 R (V) - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 104
Загружаем инструкцию
background image

9. ADDITIONAL FUNCTIONS

9.1 Cooling fan

When the oven operates, the cooling fan

turns on automatically to keep the surfaces of

the oven cool. If you turn off the oven, the

cooling fan can continue to operate until the

oven cools down.

9.2 Safety thermostat

Incorrect operation of the oven or defective

components can cause dangerous

overheating. To prevent this, the oven has a

safety thermostat which interrupts the power

supply. The oven turns on again

automatically when the temperature drops.

10. HINTS AND TIPS

Refer to Safety chapters.

10.1 Cooking recommendations

The oven has five shelf positions.
Count the shelf positions from the bottom of

the oven floor.
Your oven may bake or roast differently to

the oven you had before. The below tables

provide you with the standard settings for

temperature, cooking time and shelf position.
If you cannot find the settings for a special

recipe, look for the similar one.
The oven has a special system which

circulates the air and constantly recycles the

steam. With this system you can cook in a

steamy environment and keep the food soft

inside and crusty outside. It decreases the

cooking time and energy consumption.
Baking cakes

Do not open the oven door before 3/4 of the

set cooking time is up.

If you use two baking trays at the same time,

keep one empty level between them.
Cooking meat and fish

Use a deep pan for very fatty food to prevent

the oven from stains that can be permanent.
Leave the meat for approximately 15 minutes

before carving so that the juice does not

seep out.
To prevent too much smoke in the oven

during roasting, add some water into the

deep pan. To prevent the smoke

condensation, add water each time after it

dries up.
Cooking times

Cooking times depend on the type of food, its

consistency, and volume.
Initially, monitor the performance when you

cook. Find the best settings (heat setting,

cooking time, etc.) for your cookware, recipes

and quantities when you use this appliance.

10.2 Baking and roasting

CAKES

Conventional Cook‐

ing

True Fan Cooking

(min)

(°C)

(°C)

Whisked recipes

170

2

160

3 (2 and 4)

45 - 60

Cake mould

Shortbread dough 170

2

160

3 (2 and 4)

20 - 30

Cake mould

12

ENGLISH

Содержание

Полезные видео

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Electrolux OPEB 2500 R (V)?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"