Bosch MFW 3X14B (W) - Инструкция по эксплуатации - Страница 28

Мясорубки Bosch MFW 3X14B (W) - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 277
Загружаем инструкцию
background image

28 

en

 

Recipes 

Caution!

 

Do not wash metal parts in the 
dishwasher!

 

Do not use any cleaning agents 
containing alcohol or spirits.

 

Do not use any sharp, pointed or metal 
objects.

 

Do not use abrasive cloths or cleaning 
agents.

Fig.

 

O

 gives an overview of how to clean 

the individual parts.

 

Wipe the outside of the base unit with a 
soft, damp cloth and dry off.

 

Dismantle the attachments used in 
reverse order (see „Preparation“ for the 
relevant attachment).

 

Clean all accessories with a detergent 
solution and a soft cloth/sponge or with 
a soft brush.

 

Allow all parts to dry.

Notes:

 

Immediately rub metal parts dry and 
apply a little cooking oil to protect them 
from rust.

 

Discolouration of plastic parts may occur 
when processing foods such as carrots. 
This can be removed with a few drops of 
cooking oil.

Recipes

Note (MFW3X...): 

For all operating steps, set the speed 
to 

2

 (fast).

Bread dumplings

 

300 g fresh white bread

 

20 ml milk

 

40 g butter or margarine

 

3 eggs

 

1 tbsp finely chopped onions

 

Parsley

 

A little flour

 

Salt and pepper

 

Cut the bread into slices 10 mm thick 
and halve lengthways. Add 20 ml of milk 
and soak.

 

Process the moistened bread for 
approx. 60 secs with the meat mincer 
(perforated disc, medium).

 

Add the finely chopped onions, parsley 
and melted butter and mix.

 

Add the whisked eggs, salt and pepper 
and mix into the bread dough.

 

Leave the dough to prove for several 
minutes. Then knead again.

 

Shape the dumplings with wet hands. 
Roll the dumplings in flour.

 

Place dumplings in boiling water and 
leave to simmer for approx. 20 minutes. 
Do not bring to the boil!

Tips

Meat mincer

Using the perforated discs

 

Perforated disc, fine (2.7 mm) for:

  

cooked chicken / pork / beef, cooked 
liver, cooked fish for soups; raw pork and 
beef for meat loaf; raw liver, meat and 
bacon for liverwurst; pork for Mettwurst

 

Perforated disc, medium (4 mm) for:  

pork and beef for pâté and Cervelat 
sausage

 

Perforated disc, coarse (8 mm) for:

  

roast pork for goulash soup; leftovers 
(joint, sausage) for bakes

 

If you require a finer consistence to your 
processed food, process it several times 
or use different perforated discs one 
after the other (coarse, medium, fine).

 

You can add other ingredients 
(e.g. onions, spices) directly during 
processing. This ensures all ingredients 
are mixed together thoroughly.

Sausage filler

 

Soak natural casing in lukewarm water 
for about 10 minutes before processing.

 

Do not stuff casings too full or the 
sausages may burst during boiling or 
frying.

Содержание

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Bosch MFW 3X14B (W)?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"