Bosch MFW 3540W - Инструкция по эксплуатации - Страница 84

Мясорубки Bosch MFW 3540W - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 232
Загружаем инструкцию
background image

84 

no

 

Tips 

Tilberedning av “kebbe”:

 

■ Bearbeid blandingen for deigputene 

med kebbe-formeren.

 

■ Det må skjæres av 7,5 cm lange stykker 

av den hule deigrullen.

 

■ En ende av deigputen trykkes sammen.

 

■ Litt fyllmasse trykkes inn i åpningen, og 

den andre enden på deigputen trykkes 

også sammen.

 

■ Oljen varmes opp (ca. 180 °C), og 

deigputene frityrstekes i ca. 6 minutter til 

de er gulbrune.

Marsipan

 

210 g mandler (grovmalte)

 

210 g melis

 

litt rosenvann

 

1 dråpe mandelolje

 

■ Bland mandler og melis godt.

 

■ Del blandingen i 6 like porsjoner 

(hver på ca. 70 g).

 

■ Forbered basismaskinen med kjøtt

-

kvern-påsatsen og den fine hullskiven 

(2,7 mm).

 

■ Ha den første porsjonen på matebrettet 

og slå maskinen på.

 

■ Ha i en ny porsjon hvert 5. sekund, til alt 

er ferdig bearbeidet.

 

■ Tilsett deretter litt rosenvann og 1 dråpe 

mandelolje, bland ingrediensene og la 

det hele stå i ro.

Tips

Kjøttkvern

Bruk av hullskivene

 

Hullskive, fin (2,7 mm) for:

  

kokt hønse-, svine-, oksekjøtt, kokt 

lever, kokt fisk for supper, rått svine- og 

oksekjøtt for kjøttpudding, rå lever, kjøtt 

og flesk for leverpostei; svinekjøtt for 

medisterpølse

 

Hullskive, middels (4 mm) for:  

svine- og oksekjøtt til postei og 

servelatpølse

 

Hullskive, grov (8 mm) for:

  

stekt svinekjøtt til gulasj suppe; rester 

(f.eks. av stek, pølse) til restegrateng

 

■ Hvis man ønsker at de bearbeidete 

matvarene har en finere konsistens, må 

man gjenta kutteprosessen eller bruke 

ulike hullskiver etter hverandre (grov, 

middels, fin).

 

■ Andre ingredienser (f.eks. løk, krydder) 

kan tilsettes direkte under bearbeidin

-

gen. Dermed blandes alle ingrediensene 

godt med hverandre.

Pølsestopper

 

■ Naturtarmen må bløtlegges i lunkent 

vann i ca. 10 minutter før bearbeiding.

 

■ Ikke fyll for mye på pølseskinnet, for da 

kan pølsene sprekke når de kokes eller 

stekes.

Raspe-påsats

Bruk av innsatsene

 

Skjæreinnsats: 

for gulrøtter, selleri, 

knutekål, squash

 

Raspe-innsats (grov): 

for gulrøtter, 

nøtter, hard ost (f.eks. Emmentaler)

 

Raspe-innsats (fin):

 for nøtter, hard 

ost, parmesanost

 

Rivjern-innsats:

 for poteter, 

 parmesanost, nøtter

MFW3_EU_8001019358.indb   84

01.12.2015   12:05:54

Полезные видео

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

  1. Людмила

    Инструкция без перевода на русский язык?

    Ответить
Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Bosch MFW 3540W?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"