Bosch MFW 3540W - Инструкция по эксплуатации - Страница 72

Мясорубки Bosch MFW 3540W - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 232
Загружаем инструкцию
background image

72 

da

 

Tips 

Tilberedning af kibbeh:

 

■ Forarbejd blandingen til kødrullerne med 

kibbeh-formeren.

 

■ Skær 7,5 cm lange stykker af den hule 

kødslange.

 

■ Tryk den ene ende af kødrullen 

sammen.

 

■ Tryk en smule fyld ind i åbningen, og 

tryk derefter den anden ende af kødrul

-

len sammen.

 

■ Opvarm olie (ca. 180 °C) og fritturesteg 

kødrullerne i ca. 6 minutter, til de får en 

gylden farve.

Marcipan

 

210 g mandler (groft malet)

 

210 g flormelis

 

Lidt rosenvand

 

1 dråbe bittermandelolie

 

■ Bland mandler og puddersukker godt 

sammen.

 

■ Del blandingen i 6 lige store portioner 

(hver ca. 70 g).

 

■ Forbered motorenheden med kød

-

hakkerpåsats og den fine hulskive 

(2,7 mm).

 

■ Kom den første portion i påfyldningsskå

-

len, og tænd apparatet.

 

■ Tilsæt en portion mere hvert 5. sekund, 

indtil alt er forarbejdet.

 

■ Tilsæt derefter lidt rosenvand og 1 dråbe 

bittermandelolie, bland det godt, og lad 

det hele hvile.

Tips

Kødhakker

Anvendelse af hulskiver

 

Fin hulskive (2,7 mm) til:

  

kogt hønse-, svine- og oksekød, kogt 

lever, kogt fisk til supper; råt svine- og 

oksekød til forloren hare; rå lever, kød og 

bacon til leverpølse; svinekød til tepølse

 

Middel hulskive (4 mm) til:  

svine- og oksekød til postejer og 

cervelatpølse

 

Grov hulskive (8 mm) til:

  

stegt svinekød til gullaschsuppe; rester 

(f.eks. steg, pålæg, ...) til gratin med 

rester

 

■ Hvis en finere konsistens af de forar

-

bejdede fødevarer ønskes, gentages 

processen, eller forskellige hulskiver 

bruges efter hinanden (grov, middel, fin).

 

■ Andre ingredienser (f.eks. løg, kryd

-

derier) kan tilsættes direkte ved forar

-

bejdningen. Alle ingredienser blandes 

dermed godt med hinanden.

Pølsestopper

 

■ Læg naturtarmen i lunkent vand i ca. 

10 minutter, før den forarbejdes.

 

■ Fyld ikke tarmen for meget, da pølsen 

ellers kan springe ved kogning eller 

stegning.

Raspepåsats

Anvendelse af indsatse

 

Skæreindsats: 

til gulerødder, selleri, 

kålrabi, squash

 

Raspeindsats (grov): 

til gulerødder, 

nødder, hård ost (f.eks. emmentaler)

 

Raspeindsats (fin): 

til nødder, hård ost, 

parmesanost

 

Riveindsats:

 til kartofler, parmesanost, 

nødder

MFW3_EU_8001019358.indb   72

01.12.2015   12:05:53

Полезные видео

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

  1. Людмила

    Инструкция без перевода на русский язык?

    Ответить
Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Bosch MFW 3540W?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"