AEG MCD2664E-M - Инструкция по эксплуатации - Страница 170

Микроволновые печи AEG MCD2664E-M - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 182
Загружаем инструкцию
background image

170

Retseptid

Juustukastmega kalafilee

1. Peske kala, tupsutage kuivaks ja piserdage sidrunimahlaga. Hõõruge

soolaga.

2. Määrige kauss. Lisage sibulatükid, katke ja küpsetage.

1–2 minutit:    900 W

3. Puistake sibulatele jahu ja valge vein ning segage.
4. Määrige ahjunõu ja asetage sellesse kala. Valage kaste kalale ja

puistake üle juustuga. Asetage madalale restile ja küpsetage.
7–8 minutit:    450 W 
14–16 minutit:    topeltgrill (450 W) 
Laske pärast küpsetamist seista umbes 2 minutit. 

Zürichi vasikalihahautis

1. Lõigake vasikaliha ribadeks.
2. Määrige nõu võiga. Asetage liha ja sibul nõusse, katke see ja

küpsetage. Segage küpsetamisel ühe korra. 
6–9 minutit:    900 W

3.  Lisage valget veini, praekastmepruunistajat ja koort, segage, katke

nõu ja jätkake küpsetamist. Segage aeg-ajalt.
3–5 minutit:    900 W

4.  Segage toitu pärast küpsetamist, laske umbes 5 minutit seista.

Kaunistage peterselliga.

Täidetud sink

1. Segage spinat juustu ja toorjuustuga, maitsestage.
2. Asetage supilusikatäis täidist iga küpsetatud singiviilu peale ja keerake

singiviil rulli. Torgake sink puutiku otsa.

3. Valmistage valge kaste. Selleks valage vesi ja koor kaussi ning

kuumutage.
2–4 minutit:    900 W
Segage jahu võiga, lisage vedelikule ja vispeldage lahustumiseni.
Katke kauss, küpsetage, kuni kaste on paks. 
1–2 minutit:    900 W
Segage ja maitske.

4. Pange kate määritud nõusse, laduge täidetud singirullid kastmesse ja

küpsetage kaane all.
10–12 minutit:     topeltgrill (630 W) 
Laske pärast küpsetamist seista umbes 5 minutit.

Nõud Kaanega kauss (1-liitrine) 

Madal ümmargune ahjunõu
(umbes 25 cm pikkune)

800 g 

kalafileed

2 spl 

sidrunimahl
sool

10 g 

või/margariin

50 g

peeneks hakitud sibul

20 g

jahu

100 ml

valge vein

1 tl

juurviljaõli nõu määrimiseks

100 g 

riivitud Emmentali juust

2 spl 

hakitud petersell

Nõud Kaanega nõu (2-liitrine)

600 g

vasikalihafilee

10 g

või/margariin

50 g

valge vein

100 ml

või/margariin
maitsestatud praekastmepruunistaja, 
umbes 1/2 liitrile praekastmele

300 ml

koor

1 spl

hakitud petersell

Nõud Kaanega kauss (2-liitrine) 

Ovaalne ahjunõu 
(umbes 26 cm pikkune)

150 g

hakitud lehtspinat

150 g

20% rasvasisaldusega toorjuust

50 g

riivitud Emmentali juust
pipar ja paprika

8 viilu

küpsetatud sink (400 g)

125 ml

vesi

125 ml

koor

20 g

jahu

20 g

või/margariin

10 g 

nõu määrimiseks võid/margariini

Полезные видео

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к AEG MCD2664E-M?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"