Микроволновые печи AEG MCD2664E-M - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.
Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.
"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.

136
Recepty
Rybie filé so syrovou omáčkou
1. Rybu umyte, osute a pokvapkajte citrónovou avou. Potrite soou.
2. Vymastite misu. Pridajte cibuu nakrájanú na kocky, prikryte a varte.
1 - 2 minúty 900 W
3. Cibuu a biele víno posypte múkou a zmieajte.
4. Vymastite zapekací tanier a vlote do neho rybu. Rybu zalejte
omákou a posypte syrom. Umiestnite na nízky rot a varte.
7 - 8 minút 450 W
14 - 16 minút Kombinovaná prevádzka
(450 W)
Po dokon
ení nechajte postá
pribli
ne 2 minúty
.
Zürišské teľacie na smotane
1. Teacie mäso nakrájajte na rezance.
2. Vymastite nádobu maslom. Do nádoby pridajte cibuu a mäso, prikryte
a varte. Poas varenia jeden krát premieajte.
6 - 9 minút 900 W
3. Pridajte biele víno, mäsov vvar a smotanu, premieajte, prikryte a
pokraujte vo varení. Obas premieajte.
3 - 5 minút 900 W
4. Po uvarení pomieajte a nechajte odstá pribline 5 minút. Posypte
petrlenovou vaou.
Plnená šunka
1. Zmieajte penát so syrom a fromage frais, ochute poda chuti.
2. Na kad plátok uvarenej unky dajte lyicu plnky a zrolujte.
unkovú
rolku prepichnite drevenou pajou.
3. Pripravte beamelovú omáku; príprava: vlejte vodu a smotanu do
misy a ohrievajte.
2 - 4 minúty 900 W
Zmieajte múku a maslo na zásmaku, pridajte do vody so smotanou
a ahajte a do rozpustenia. Prikryte a varte, km omáka zhustne.
1 - 2 minúty 900 W
Premieajte a ochute.
4. Omáku prelejte do vymastenej nádoby, do omáky vlote plnené
unkové rolky a prikryté vekom uvarte.
10 - 12 minút Kombinovaná prevádzka
(630 W)
Po dokon
ení nechajte postá
pribli
ne 5 minút
.
Riad Miska s vekom (objem 1 l)
Plytk okrúhly zapekací tanier
(dka pribline 25 cm)
800 g
rybie filé
2 lyica
citrónová ava
so
10 g
maslo alebo margarín
50 g
cibua, nadrobno nasekaná
20 g
múka
100 ml
biele víno
1 lyika
rastlinn olej na vymastenie nádoby
100 g
ementál, nastrúhan
2 lyica
petrlenová va, posekaná
Riad Tanier s vekom (objem 2 l)
600 g
teacie plátky
10 g
maslo alebo margarín
50 g
biele víno
100 ml
maslo alebo margarín
ochuten mäsov vvar, v práku na
pribline 1/2 litra vvaru
300 ml
smotana
1 lyica
petrlenová va, posekaná
Riad
Miska s vekom (objem 2 l)
Oválny zapekací tanier
(dka pribline 26 cm)
150 g
penátové listy, posekané
150 g
fromage frais, obsah tuku 20
%
5
0 g
ementál, nastrúhan
korenie a mletá paprika
8 plátkov
varená unka
(400 g)
125 ml
voda
125 ml
smotana
20 g
múka
20 g
maslo alebo margarín
10 g
maslo alebo margarín na vymastenie nádoby
Содержание
- 2 АКСЕССУАРЫ И РАСХОДНЫЕ МАТЕРИАЛЫ; СОДЕРЖАНИЕ
- 3 ИНСТРУКЦИИ ПО БЕЗОПАСНОСТИ; Предостережение; Травмоопасность
- 6 Внимание
- 7 СВ
- 8 Настройка; ПЕРЕД
- 11 осуда
- 12 ИСПОЛЬЗОВАНИЕ СВ
- 13 Кух; Примечание
- 14 рибавьте; Прямой запу; Увеличение; Плюс и минус
- 15 риль
- 16 риготовление; Стадия
- 19 АБЛИЦЫ; Таблицы
- 23 Ку; Используемые сокращения; Разморозка и приготовление
- 25 РЕЦЕПТ
- 27 Рыбн
- 30 Пане; УХОД
- 31 ЧТО ДЕЛ
- 32 или; УСТАНОВКА; Установка; Вариант крепления
- 33 лектрические соединения
- 34 Упаковочные материалы; Утилизация старой техники
- 35 Европейская Гарантия