Микроволновые печи AEG MCD2664E-M - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.
Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.
"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.

138
Recepty
Hrušky v čokoládovej omáčke
1. Cukor, vanilkov cukor, hrukov likér a vodu dajte do misy, premieajte,
prikryte a varte.
1 - 2 minúty 900 W
2. Hruky vlote do tekutiny, prikryte a varte.
5 - 8 minút 900 W
Vyberte hruky z uvarenej tekutiny a vlote ich do chladniky.
3. 50 ml uvarenej tekutiny vlejte do menej misy. Pridajte okoládu a
smotanu, prikryte a varte.
2 - 3 minúty 900 W
4. Omáku dobre premieajte, zalejte ou hruky a podávajte.
Krupicový puding s malinovou omáčkou
1. Mlieko, cukor a mandle dajte do misky, prikryte a varte.
3 - 5 minút 900 W
2. Pridajte krupicu, premieajte, prikryte a varte.
10 - 12 minút 270 W
3. V álke vyahajte vajen tok s vodou a vmieajte do horúcej zmesi.
Dotuha vyahajte vajen bielok a vmieajte ho do zmesi. Puding
nalejte do servírovacích nádob.
4. Na prípravu omáky umyte a osute maliny a vlote ich do misky s
vodou a cukrom. Prikryte a ohrievajte.
2 - 3 minúty 900 W
5. Prepasírujte maliny a podávajte ich s krupicovm pudingom.
Tvarohový koláč
1. V miske zmieajte múku, maslo, kakao, práok do peiva a cukor.
2. Pridajte vajce a maslo a vyahajte.
3. Vymastite plech. Rozvakajte cesto a preneste ho na plech, aby okolo
okrajov ostali 2 cm na vytvorenie obruby. Upete cesto.
6 - 8 minút 630 W
4.
ahajte maslo cukrom, a km nie je zmes ahká a nadchaná. Pomaly
zaahajte do vajec. Pridajte fromage frais a vanilkov puding v práku.
5. Plnku rozotrite na upeen základ tvarohového koláa a varte.
15 - 19 minút 630 W
Riad Miska s vekom (objem 2 l)
Miska s vekom (objem 1 l)
4
celé hruky, oúpané
(600 g)
60 g
cukor
10 g
vanilkov
cukor
1 ly
ica
hru
kov
likér
150 ml
voda
130 g
tmavá
okoláda
, nasekaná
100 g
kyslá smotana
Riad
Miska s vekom (objem 2 l)
4 servírovacie nádoby
500 ml
mlieko
40 g
cukor
15 g
nasekané mandle
50 g
krupica
1
vajen tok
1 lyica
voda
1
vajen bielok
250 g
maliny
50 ml
voda
40 g
cukor
Riad
Tortová forma
(s priemerom pribline 26 cm)
Základ:
300 g
múka
1 lyica
kakao
10 g
práok do peiva
150 g
cukor
1
vajce
10 g
maslo alebo margarín na vymastenie plechu
Plnka:
150 g
maslo alebo margarín
100 g
cukor
10 g
vanilkov cukor
3
vajcia
400 g
fromage frais, obsah tuku 20
%
4
0 g
vanilkov puding v práku
Содержание
- 2 АКСЕССУАРЫ И РАСХОДНЫЕ МАТЕРИАЛЫ; СОДЕРЖАНИЕ
- 3 ИНСТРУКЦИИ ПО БЕЗОПАСНОСТИ; Предостережение; Травмоопасность
- 6 Внимание
- 7 СВ
- 8 Настройка; ПЕРЕД
- 11 осуда
- 12 ИСПОЛЬЗОВАНИЕ СВ
- 13 Кух; Примечание
- 14 рибавьте; Прямой запу; Увеличение; Плюс и минус
- 15 риль
- 16 риготовление; Стадия
- 19 АБЛИЦЫ; Таблицы
- 23 Ку; Используемые сокращения; Разморозка и приготовление
- 25 РЕЦЕПТ
- 27 Рыбн
- 30 Пане; УХОД
- 31 ЧТО ДЕЛ
- 32 или; УСТАНОВКА; Установка; Вариант крепления
- 33 лектрические соединения
- 34 Упаковочные материалы; Утилизация старой техники
- 35 Европейская Гарантия