Микроволновые печи AEG MCD2664E-M - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.
Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.
"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.

164
Programmitabelid
Automaatküpsetuse retseptid
1. Pange köögiviljad, või ja maitseained haudenõusse ning
segage hoolega. Küpsetage olenevalt kaalust 2–6 min
900 W juures.
2. Peske kala, kuivatage ja maitsestage sidrunimahla ning
soolaga.
3. Segage crème fraiche köögiviljadega ja maitsestage uuesti.
4. Pange pooled köögiviljad ahjunõusse. Asetage neile kala ja
katke ülejäänud köögiviljadega.
5. Puistake kõige peale Gouda juustu, asetage nõu madalale
restile ja küpsetage režiimil AUTOMAATKÜPSETUS –
üleküpsetatud kalafilee.
6. Pärast küpsetamist laske umbes 5 min seista.
Esterhazy-pärane üleküpsetatud kalafilee
1. Torgake liha ja köögiviljad vaheldumisi neljale puidust
grillvardale.
2. Segage õli maitseainetega ja pintseldage kebabile.
3. Asetage kebabid kõrgele restile ja küpsetage režiimil
AUTOMAATKÜPSETUS – grillvardad.
Grill- vardad
4 tükki
400 g
kuubikuteks lõigatud sealihakotletid
100 g
läbikasvanud peekon
100 g
sibulaveerandikud
250 g
tomativeerandikud
100 g
kuubikuteks lõigatud roheline pipar
2 spl
õli
4 tl
paprika
sool
1 tl
Cayenne’i pipar
1 tl
Worcesteri kaste
0,5 kg 1,0 kg 1,5 kg
230 g
450 g
680 g kalafilee
100 g
200 g
300 g porrurõngad
20 g
40 g
60 g
õhukeselt viilutatud sibul
40 g
100 g
140 g riivitud porgand
10 g
15 g
20 g
või/margariin
sool, pipar ja muskaatpähkel
2 spl
1
1
/
2
spl
2 spl
sidrunimahl
50 g
100 g
150 g crème fraiche
50 g
100 g
150 g riivitud Gouda juust
Содержание
- 2 АКСЕССУАРЫ И РАСХОДНЫЕ МАТЕРИАЛЫ; СОДЕРЖАНИЕ
- 3 ИНСТРУКЦИИ ПО БЕЗОПАСНОСТИ; Предостережение; Травмоопасность
- 6 Внимание
- 7 СВ
- 8 Настройка; ПЕРЕД
- 11 осуда
- 12 ИСПОЛЬЗОВАНИЕ СВ
- 13 Кух; Примечание
- 14 рибавьте; Прямой запу; Увеличение; Плюс и минус
- 15 риль
- 16 риготовление; Стадия
- 19 АБЛИЦЫ; Таблицы
- 23 Ку; Используемые сокращения; Разморозка и приготовление
- 25 РЕЦЕПТ
- 27 Рыбн
- 30 Пане; УХОД
- 31 ЧТО ДЕЛ
- 32 или; УСТАНОВКА; Установка; Вариант крепления
- 33 лектрические соединения
- 34 Упаковочные материалы; Утилизация старой техники
- 35 Европейская Гарантия