Микроволновые печи AEG MCD2664E-M - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.
Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.
"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.

129
Tabuka programov
Poznámka:
•
Zadávajte len hmotnos samotného jedla. Nezadávajte hmotnos nádoby.
•
V prípade jedál s vyou alebo niou hmotnosou, ne je uvedené v tabuke automatickej prípravy resp.
automatického rozmrazovania, pouite manuálny reim.
•
Konená teplota sa bude líi v závislosti od poiatonej teploty. Skontrolujte, i jedlo po uvarení nie je príli
horúce.
•
Ak je potrebné vykona istú innos
(napr
. premieanie jedla
)
, rúra sa zastaví,
ozve sa zvukov signál a na displeji bliká zostávajúci as prípravy a indikátor. Ak chcete pokraova, stlate
tlaidlo START/QUICK.
•
Po skonení reimov Mikrovlny/Grilovanie/Kombinovaná prevádzka sa môe spusti chladiaci ventilátor.
Dôležité:
Automatické rozmrazovanie
1. Steaky a kotlety by mali by zmrazené v jednej vrstve.
2. Mleté mäso by malo by zmrazené v tenkej vrstve.
3. Po obrátení zakryte rozmrazené asti malmi kúskami alobalu.
4. Hydina by sa mala spracova ihne po rozmrazení.
Dôležité:
Chladené jedlá sa pripravujú pri teplote od 5
°
C, mrazené jedlá od –18
°
C.
Automatická
príprava
Hmotnos (jednotka
prírastku/riad)
Tlaidlo
Postup
Mäso, ryby
hydina
(Celá ryba
, rybie
steaky, rybie filé,
kuracie stehná,
kuracie prsia,
mleté mäso,
steak, kotlety,
fašírky, párky
)
0,2 – 1,0 kg
(100 g)
Nízky peká
x1
•
Polo
te jedlo na nízky peká
do stredu oto
ného taniera
.
•
Ke sa ozve zvukov signál, obráte jedlo, premieajte a oddete.
Zakryte tenké asti a teplé miesta alobalom.
•
Po rozmrazení zabate do alobalu na 15 – 45 minút a do
dôkladného rozmrazenia.
Poznámka:
Nie je vhodné na celú hydinu.
•
Mleté mäso: Ke sa ozve zvukov signál, obráte jedlo. Ak je to
moné, vyberte rozmrazené asti.
Chlieb
0,1 – 1,0 kg
(100 g)
Nízky peká
x2
•
Rozlo
te v nízkom peká
i v strede oto
ného taniera
.
Pri váhe 1,0 kg rozlote priamo na oton tanier.
•
Ke sa ozve zvukov signál, obráte a vyberte rozmrazené plátky.
•
Po rozmrazení zabate do alobalu na 5 – 15 minút a do
dôkladného rozmrazenia.
Содержание
- 2 АКСЕССУАРЫ И РАСХОДНЫЕ МАТЕРИАЛЫ; СОДЕРЖАНИЕ
- 3 ИНСТРУКЦИИ ПО БЕЗОПАСНОСТИ; Предостережение; Травмоопасность
- 6 Внимание
- 7 СВ
- 8 Настройка; ПЕРЕД
- 11 осуда
- 12 ИСПОЛЬЗОВАНИЕ СВ
- 13 Кух; Примечание
- 14 рибавьте; Прямой запу; Увеличение; Плюс и минус
- 15 риль
- 16 риготовление; Стадия
- 19 АБЛИЦЫ; Таблицы
- 23 Ку; Используемые сокращения; Разморозка и приготовление
- 25 РЕЦЕПТ
- 27 Рыбн
- 30 Пане; УХОД
- 31 ЧТО ДЕЛ
- 32 или; УСТАНОВКА; Установка; Вариант крепления
- 33 лектрические соединения
- 34 Упаковочные материалы; Утилизация старой техники
- 35 Европейская Гарантия