AEG MCD2664E-M - Инструкция по эксплуатации - Страница 129

Микроволновые печи AEG MCD2664E-M - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 182
Загружаем инструкцию
background image

129

Tabuka programov

Poznámka:

Zadávajte len hmotnos samotného jedla. Nezadávajte hmotnos nádoby.

V prípade jedál s vyou alebo niou hmotnosou, ne je uvedené v tabuke automatickej prípravy resp.
automatického rozmrazovania, pouite manuálny reim.

Konená teplota sa bude líi v závislosti od poiatonej teploty. Skontrolujte, i jedlo po uvarení nie je príli
horúce.

Ak je potrebné vykona istú innos 

(napr

. premieanie jedla

)

, rúra sa zastaví, 

ozve sa zvukov signál a na displeji bliká zostávajúci as prípravy a indikátor. Ak chcete pokraova, stlate
tlaidlo START/QUICK.

Po skonení reimov Mikrovlny/Grilovanie/Kombinovaná prevádzka sa môe spusti chladiaci ventilátor.

Dôležité: 

Automatické rozmrazovanie

1. Steaky a kotlety by mali by zmrazené v jednej vrstve.
2. Mleté mäso by malo by zmrazené v tenkej vrstve.
3. Po obrátení zakryte rozmrazené asti malmi kúskami alobalu.
4. Hydina by sa mala spracova ihne po rozmrazení.

Dôležité:

Chladené jedlá sa pripravujú pri teplote od 5 

°

C, mrazené jedlá od –18 

°

C.

Automatická

príprava

Hmotnos (jednotka 

prírastku/riad)

Tlaidlo

Postup

Mäso, ryby
hydina

(Celá ryba

, rybie

steaky, rybie filé,
kuracie stehná,
kuracie prsia,
mleté mäso,
steak, kotlety,
fašírky, párky

)

0,2 – 1,0 kg 

(100 g)

Nízky peká

 

x1

Polo

te jedlo na nízky peká

 do stredu oto

ného taniera

.

Ke sa ozve zvukov signál, obráte jedlo, premieajte a oddete.
Zakryte tenké asti a teplé miesta alobalom.

Po rozmrazení zabate do alobalu na 15 – 45 minút a do
dôkladného rozmrazenia.

Poznámka:

Nie je vhodné na celú hydinu.

Mleté mäso: Ke sa ozve zvukov signál, obráte jedlo. Ak je to
moné, vyberte rozmrazené asti.

Chlieb

0,1 – 1,0 kg 

(100 g)

Nízky peká

x2

Rozlo

te v nízkom peká

i v strede oto

ného taniera

.

Pri váhe 1,0 kg rozlote priamo na oton tanier.

Ke sa ozve zvukov signál, obráte a vyberte rozmrazené plátky.

Po rozmrazení zabate do alobalu na 5 – 15 minút a do
dôkladného rozmrazenia. 

Полезные видео

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к AEG MCD2664E-M?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"