Микроволновые печи AEG MCD2664E-M - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.
Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.
"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.

128
Tabuka programov
TABUĽKA PROGRAMOV
Tabuľka automatickej prípravy a automatického
rozmrazovania
Dôležité:
Chladené jedlá sa pripravujú pri teplote od 5
°
C, mrazené jedlá od –18
°
C.
Automatická
príprava
Hmotnos (jednotka
prírastku/riad)
Tlaidlo
Postup
Nápoj
(
aj
/káva
)
1 – 6
álok
1
álka = 200 ml
x1
álku polo
te k okraju oto
ného taniera
Varené a pe
ené
zemiaky
0
,2 – 1,0 kg
(100 g)
Miska a veko
x2
Varené zemiaky: Zemiaky o
úpte a pokrájajte ich na pribli
ne rovnaké
kúsky
.
Peené zemiaky: Vyberte zemiaky podobnej vekosti a umyte ich.
•
Vlote zemiaky do misky.
•
Pridajte potrebné mnostvo vody
(pribli
ne 2 polievkové ly
ice na
100 g) a trocha soli
.
•
Prikryte vekom.
•
Ke sa ozve zvukov signál, premieajte a znova prikryte.
•
Po dokonení nechajte postá pribline 2 min.
Grilované pízy
0,2 – 0,8 kg
(100 g)
Vysok
ro
t
x3
•
Pozrite si recept na grilované
pízy na strane 130
.
•
Umiestnite na vysok rot a grilujte.
•
Ke sa ozve zvukov signál, otote.
•
Po uvarení vyberte, polote na tanier a podávajte.
(Nie je potrebné necha
postá
.
)
Zapekané
rybie filé
0
,5 kg – 1,5 kg
* (1
00 g
)
Zapekací tanier
Nízky ro
t
x4
•
Pozrite si recepty na zapekané rybie filé na stranách 130
- 131.
* Celková hmotnos
ingrediencií.
Grilované kur
a
0,9 kg – 1,8 kg
(100 g)
Nízky peká
Nízky ro
t
x5
•
Zmie
ajte 2 polievkové ly
ice oleja
, 1 ajovú lyiku papriky, soli a
korenia a potrite kura.
•
Prepichnite kou kuraa.
•
Kuracie prsia polote na spodok nízkeho pekáa.
•
Umiestnite na nízky rot a varte.
•
Ke sa ozve zvukov signál, otote.
•
Po upeení nechajte pribline 3 minúty v rúre, vyberte, polote na
tanier a podávajte.
Zapekanie
0,5 kg – 1,5 kg
* (1
00 g
)
Zapekací tanier
Nízky ro
t
x6
•
Pozrite si recept na zapekanie na strane 131
.
* Celková hmotnos
ingrediencií.
Содержание
- 2 АКСЕССУАРЫ И РАСХОДНЫЕ МАТЕРИАЛЫ; СОДЕРЖАНИЕ
- 3 ИНСТРУКЦИИ ПО БЕЗОПАСНОСТИ; Предостережение; Травмоопасность
- 6 Внимание
- 7 СВ
- 8 Настройка; ПЕРЕД
- 11 осуда
- 12 ИСПОЛЬЗОВАНИЕ СВ
- 13 Кух; Примечание
- 14 рибавьте; Прямой запу; Увеличение; Плюс и минус
- 15 риль
- 16 риготовление; Стадия
- 19 АБЛИЦЫ; Таблицы
- 23 Ку; Используемые сокращения; Разморозка и приготовление
- 25 РЕЦЕПТ
- 27 Рыбн
- 30 Пане; УХОД
- 31 ЧТО ДЕЛ
- 32 или; УСТАНОВКА; Установка; Вариант крепления
- 33 лектрические соединения
- 34 Упаковочные материалы; Утилизация старой техники
- 35 Европейская Гарантия