Микроволновые печи AEG MCD2664E-M - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.
Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.
"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.

121
Obsluha mikrovlnnej rúry
Príprava jedál v mikrovlnnej rúre
Rúru je moné naprogramova a na 90 minút. Jednotka prírastku asu prípravy je od 15 sekúnd a po 5 minút.
Závisí to od celkovej dky prípravy poda zobrazenia v tabuke.
OBSLUHA MIKROVLNNEJ RÚRY
Manuálne rozmrazovanie
Na manuálne rozmrazovanie
(bez pou
itia funkcie automatického rozmrazovania) pou
ite úrove
v
konu 270 W
.
Ke si zvolíte túto úrove, na displeji sa zobrazí symbol rozmrazovania.
Úrovne výkonu mikrovĺn
W = WATT
Rúra má 6 úrovní vkonu:
as prípravy
Jednotka prírastku
0–5 minút
15 sekúnd
5–10 minút
30 sekúnd
10–30 minút
1 minúta
30–90 minút
5 minút
Nastavenie
vkonu
Odporúané pouívanie
900 W/ VYSOK
Pou
íva sa na r
chle varenie alebo zohrievanie, napr. polievka, dusené mäso, konzervované potraviny, horúce
nápoje, zelenina, ryby, at.
630 W
Pouíva sa na dlhie varenie konzistentnch jedál, ako sú peené mäso, faírka, polotovary a na chúlostivé jedlá,
ako sú syrová omáka alebo kolá z pikótového cesta. Pri tomto niom nastavení syrová omáka nevykypí a jedlo
sa uvarí rovnomerne bez prevarenia na okrajoch.
450 W
V prípade konzistentnch jedál, ktoré vyadujú dlh as varenia pri varení tradinm spôsobom, napr. hovädzie
mäso, sa odporúa poui toto nastavenie, ím sa zabezpeí, e mäso bude mäkké.
270 W/
ROZMRAZOVANIE
Toto nastavenie vkonu pouívajte na rozmrazovanie, ím sa zabezpeí rovnomerné rozmrazenie. Toto nastavenie
je vhodné aj na varenie rye, cestovín, knedlí a vajcového pudingu.
90 W
Na jemné rozmrazovanie, napr. ahaková torta alebo peivo.
0 W
Na odstátie/kuchynské minútky.
Содержание
- 2 АКСЕССУАРЫ И РАСХОДНЫЕ МАТЕРИАЛЫ; СОДЕРЖАНИЕ
- 3 ИНСТРУКЦИИ ПО БЕЗОПАСНОСТИ; Предостережение; Травмоопасность
- 6 Внимание
- 7 СВ
- 8 Настройка; ПЕРЕД
- 11 осуда
- 12 ИСПОЛЬЗОВАНИЕ СВ
- 13 Кух; Примечание
- 14 рибавьте; Прямой запу; Увеличение; Плюс и минус
- 15 риль
- 16 риготовление; Стадия
- 19 АБЛИЦЫ; Таблицы
- 23 Ку; Используемые сокращения; Разморозка и приготовление
- 25 РЕЦЕПТ
- 27 Рыбн
- 30 Пане; УХОД
- 31 ЧТО ДЕЛ
- 32 или; УСТАНОВКА; Установка; Вариант крепления
- 33 лектрические соединения
- 34 Упаковочные материалы; Утилизация старой техники
- 35 Европейская Гарантия