Хлебопечки BRAYER BR2700 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.
Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.
"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.

9
EN
-3- «WHOLE-WHEAT BREAD»
•
Bake healthy bread of fine and crude flour. This
baking program provides for a longer time of
preheating so that crude flour absorbs liquid better
and swells better. It is not recommended to use the
delay function when making this bread as that may
cause undesirable results.
-4- «FAST»
• Bread baking takes less time than in the «BASIC»
program, but the bread is usually smaller in size and
has denser texture.
-5- «SWEET»
• Add leaven or soda to sweet dough and make savory
pastry.
-6- «SUPERFAST 1»
• Program for baking bread weighing 700 grams.
Bread baking within the shortest possible time, the
bread is usually smaller in size and has denser
texture in comparison with «FAST» program.
-7- «SUPERFAST 2»
• Program for baking bread weighing 1000 grams.
Bread baking within the shortest possible time, the
bread is usually smaller in size and has denser
texture in comparison with «FAST» program.
ATTENTION!
When selecting programs 6 or 7, pour water with
the temperature of 48-50°C into the baking form
(3) (use cooking thermometer for measuring water
temperature precision). Water temperature plays a
crucial role in fast and superfast bread making: too
low water temperature will not allow the dough to rise
in time, and excessively high temperature will result
in yeast destruction.
-8- «DOUGH»
• The bread maker kneads dough and lets it rise. Use
dough for further making of home-baked pastry (pies,
pizza, etc.).
-9- «GLUTEN FREE»
•
Bake bread of gluten free flour. This baking program
provides for a longer time of preheating so that
flour absorbs liquid better and swells better. It is not
recommended to use the delay function when making
this bread as that may cause undesirable results.
-10- «CAKE»
• Program for making sweet pastry.
-11- «SANDWICH»
• Program for baking light-textured bread with thin
crust.
Содержание
- 43 Домашняя хлебопечь предназначена для выпечки; ОПИСАНИЕ; Панель управления
- 45 Перед использованием хлебопечки внимательно
- 48 Перед использованием хлебопечки, пожалуйста,
- 51 Таблица времени работы программ:
- 54 Мука
- 56 ПОРЯДОК ЗАКЛА ДКИ ИНГРЕДИЕНТОВ В
- 57 ДОБАВЛЕНИЕ ИНГРЕДИЕНТОВ; ВЫПЕЧКА ХЛЕБА
- 59 ТЕХНИЧЕСКИЕ ХАРАКТЕРИСТИКИ
- 63 УТИЛИЗАЦИЯ; Срок службы устройства — 3 года
Кнопки не реагируют на нажатия, что делать