BRAYER BR2700 - Инструкция по эксплуатации - Страница 9

Хлебопечки BRAYER BR2700 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 88
Загружаем инструкцию
background image

9

EN

-3- «WHOLE-WHEAT BREAD»

• 

Bake healthy bread of fine and crude flour. This 

baking program provides for a longer time of 

preheating so that crude flour absorbs liquid better 

and swells better. It is not recommended to use the 

delay function when making this bread as that may 

cause undesirable results.

-4- «FAST»

•  Bread baking takes less time than in the «BASIC» 

program, but the bread is usually smaller in size and 

has denser texture.

-5- «SWEET»

•  Add leaven or soda to sweet dough and make savory 

pastry.

-6- «SUPERFAST 1»

•  Program for baking bread weighing 700 grams. 

Bread baking within the shortest possible time, the 

bread is usually smaller in size and has denser 

texture in comparison with «FAST» program. 

-7- «SUPERFAST 2»

•  Program for baking bread weighing 1000 grams. 

Bread baking within the shortest possible time, the 

bread is usually smaller in size and has denser 

texture in comparison with «FAST» program. 

ATTENTION! 

When selecting programs 6 or 7, pour water with 

the temperature of 48-50°C into the baking form 

(3) (use cooking thermometer for measuring water 

temperature precision). Water temperature plays a 

crucial role in fast and superfast bread making: too 

low water temperature will not allow the dough to rise 

in time, and excessively high temperature will result 

in yeast destruction.

-8- «DOUGH»

•  The bread maker kneads dough and lets it rise. Use 

dough for further making of home-baked pastry (pies, 

pizza, etc.).

-9- «GLUTEN FREE»

• 

Bake bread of gluten free flour. This baking program 

provides for a longer time of preheating so that 

flour absorbs liquid better and swells better. It is not 

recommended to use the delay function when making 

this bread as that may cause undesirable results.

-10- «CAKE»

•  Program for making sweet pastry.

-11- «SANDWICH»

•  Program for baking light-textured bread with thin 

crust.

Полезные видео

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

  1. Наира

    Кнопки не реагируют на нажатия, что делать

    Ответить
Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к BRAYER BR2700?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"