BRAYER BR2700 - Инструкция по эксплуатации - Страница 19

Хлебопечки BRAYER BR2700 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 88
Загружаем инструкцию
background image

19

EN

Table of malfunctions and defects during bread baking and recommendations on 

further troubleshooting.

Malfunction/Defect

Possible reason

Troubleshooting method

Smoke from the openings 

in the lid during bread 

baking

During the first use of the bread maker, the 

surface of the heating element burns.
Getting of ingredients on the heating 

element.

Before the first use of the bread maker, switch it on for 

10-15 minutes with the open lid.

Switch the bread maker off, allow its cooling, clean the 

heating element. 

Thick bread crust.

The ready bread was left in the baking 

form and lost a lot of moisture.

Remove the ready bread from the form, right after 

baking.

The kneading paddle can 

not be removed from the 

baking form.

Dough has got in the gap between the 

driving shaft and the dough kneading 

paddle.

After you have removed bread from the form, fill the 

baking form with warm water. Remove the paddle in 

20-30 minutes. 

Ingredients are mixed 

unevenly and are baked 

poorly.

The preset program does not suit for this 

set of ingredients.
During the baking program operation the 

bread maker lid opened several times, the 

dough dropped and did not rise any more.
Small quantity of liquid ingredients, the 

kneading paddle is not capable to knead 

dough for pastry.

Select the baking program that corresponds to the 

ingredients loaded in the baking form.
Do not open the bread maker lid.
Check the conformity of loaded ingredients. 
Remove the baking form and try to rotate the baking 

paddle with your hand, if it does not work, contact the 

authorized service center.

The sound of the electric 

motor operation can be 

heard, but the dough can 

not be mixed.

The baking form is installed improperly.

A great deal of flour was added to the 

dough.

Check the proper installation of the baking form and 

proper recipe for baking. Always measure precisely 

the amount of ingredients using kitchen scale and the 

measuring cup.

During baking the bread 

overfills the baking form.

Improper proportion of amount of 

yeast, flour and liquid ingredients. The 

temperature of liquid ingredients or 

environment is too high.

Always check the proper proportion of ingredients, their 

temperature and the room temperature.
Use the bread maker at ambient temperature in the 

range from +15 to +34°C. 

Полезные видео

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

  1. Наира

    Кнопки не реагируют на нажатия, что делать

    Ответить
Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к BRAYER BR2700?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"