BRAYER BR2700 - Инструкция по эксплуатации - Страница 16

Хлебопечки BRAYER BR2700 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 88
Загружаем инструкцию
background image

16 DE

will hear sound signals at the right moment, open 

the lid (7), add the necessary ingredients, close the 

lid (7).

•  If you use the delay function for a long time, never 

add perishable ingredients, such as eggs, fruit 

ingredients.

BREAD BAKING

•  Before plugging the bread maker in make sure that 

the operating voltage of the unit corresponds to the 

voltage of your mains.

•  Open the lid (7) and take out the baking form (3).

•  Make sure that the paddle (9) is installed to its place.

•  Note: — before installing the paddle (9) it is desirable 

to grease it with butter, margarine or vegetable oil, it 

will facilitate its removal from the fresh bread.

•  Put the ingredients into the form (3) in the sequence 

described in the recipe. Usually the ingredients are 

put in the following order (pic. 1):  

1. Liquid ingredients.  

2. Flour, dry ingredients (sugar, salt).  

3. Yeast and leaven. Make a small cavity in the flour 

and put the yeast or leaven in the cavity.

•  Remove the crumbled products or spilled liquids from 

the form (3) outer surface.

•  Install the form (3) back to its place and turn it 

clockwise as far as it will go.

•  Close the lid (7).

•  Insert the power plug into the mains socket, you will 

hear a sound signal and digital symbols (24) «3:00» 

will be shown on the display (14), separating dots 

(22) will be glowing constantly.

•  Crust color indication (12) «MEDIUM».

•  Weight indication (13) «1000g».

•  These settings are set by default.

•  By pressing the «MENU» button (17) you can select 

one of 12 programs, the program number is shown 

on the display (14) by digital symbols (23). 

•  You can select the pastry weight — 700 g or 1000 

g with the button (18) depending on the amount 

of loaded ingredients. Pastry weight is shown by 

indication (13) «700g — 1000g».

•  By pressing the button (20), you can select the 

necessary crust color, the selected crust color is 

shown by symbols (12) «LIGHT-MEDIUM-DARK».

•  Set the cooking delay time by pressings of buttons 

(19) «TIME ADJUSTMENT» (see description in the 

section «CONTROL PANEL»). 

• 

Note:

 — if you want to start the preset baking 

program performing immediately, skip delay time 

setting.

•  Press the «START/STOP» button (21) to switch 

the baking program on, separating dots (22) will be 

flashing on the display (14), the time remaining to the 

end of the baking program operation will be shown 

with digital symbols (24).

•  The bread maker operation cycles are shown by 

indication (10, 11, 15, 16).

Полезные видео

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

  1. Наира

    Кнопки не реагируют на нажатия, что делать

    Ответить
Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к BRAYER BR2700?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"