BRAYER BR2700 - Инструкция по эксплуатации - Страница 17

Хлебопечки BRAYER BR2700 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 88
Загружаем инструкцию
background image

17

DE

• 

Recommendation:

 — after 5-minute dough 

kneading, it is recommended to check its 

consistency. The dough should form a soft glutinous 

lump, if the dough lump is very dry, add some liquid 

to it, if the dough lump is too damp, add some flour 

(from 1/2 to 1 teaspoon or as necessary).

•  You can control the bread baking process through the 

viewing window (8) in the lid (7).

ATTENTION!

During the baking program operation, never open the 

lid (7), in case of sudden change of temperature, the 

dough can drop and will not rise any more.
• 

After finishing of the baking program, you will hear 

sound signals and the keep warm function will switch 

on, the keep warm function operation time is 60 

minutes.

•  To cancel the keep warm function and to switch the 

bread maker off, press and hold the «START/STOP» 

button (21) within 3 seconds.

•  Remove the power plug from the mains socket.

•  Open the lid (7) using heat-resistant kitchen 

potholders, lift slightly and take the handle (4), turn 

the baking form (3) counterclockwise and remove it 

from the bread maker. 

•  Leave the form to cool, for approximately 10-15 

minutes.

•  Separate the pastry from the form (3) walls using a 

plastic kitchen spatula.

•  Do not use metal objects that can damage the non-

stick coating of the form (3).

•  To remove the pastry turn the form (3) upside down 

and shake it.

•  Before cutting the bread, remove the paddle (9) with 

the hook (26).

•  Cut the bread with a sharp bread knife.

•  After use wash the form (3) and the paddle (9) with 

warm water using neutral detergent, rinse and dry 

them. Install the paddle (9) in the form (3), install the 

form (3) in the bread maker, close the lid (7).

CLEANING AND  MAINTENANCE

• 

Switch the bread maker off, unplug it, open the lid (7) 

and let the bread maker cool down.

•  Clean the body (1) and the lid (7) with a slightly damp 

cloth, then wipe it dry. 

•  Wash the baking form (3), the paddle (9), the 

measuring cup (25), the hook (26) and the spoon 

(27) with warm water with neutral detergent, rinse 

and dry them.

• 

Note:

 — if the paddle (9) can not be removed from 

the axle, fill the form (3) with warm water and wait for 

about 20-30 minutes.

•  Do not use metal objects or scourers, abrasive 

detergents and solvents for cleaning the bread maker 

and the baking form (3).

•  Dry the baking form (3) and the paddle (9) thoroughly 

before installing them in the bread maker.

Полезные видео

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

  1. Наира

    Кнопки не реагируют на нажатия, что делать

    Ответить
Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к BRAYER BR2700?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"