Хлебопечки BRAYER BR2700 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.
Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.
"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.

14
EN
This sort of flour is distinguished for its enhanced
nutritional value.
• Whole-grain bread is usually smaller in size. To
improve the consumer properties of bread, whole-
wheat flour is often mixed with bread flour.
Corn and oatmeal flour
• To improve the texture of bread and to give it
additional flavor properties, mix wheat or rye flour
with corn or oatmeal one.
Sugar
•
Sugar enriches the pastry in additional flavors and
gives bread golden color.
• Sugar is a nutritional medium for yeast growth. Add
to pastry not only refined but also brown sugar and
sugar powder.
Yeast
• Yeast growth is accompanied by emission of carbon
dioxide that contributes to the formation of porous
crumb.
• Flour and sugar are a nutritional medium for yeast
growth. Add fresh compressed yeast or fast-acting
yeast powder. Dissolve fresh compressed yeast in
warm liquid (water, milk, etc.), add fast-acting yeast
to the flour (it does not require preliminary activation,
i.e. adding of water).
• Follow the recommendations on the packing or
observe the following proportions:
• 1 tea spoon of fast-acting yeast powder is equal to
1.5 of tea spoon of fresh compressed yeast.
• Store fresh yeast in a refrigerator. Yeast is destructed
at high temperatures, and in this case the dough
rises poorly.
Salt
•
Salt gives bread additional flavor and color, but slows
down the yeast growth.
• Do not use excessive quantities of salt. Always use
fine salt (coarse salt can damage the baking form’s
non-stick coating).
Eggs
• Eggs improve the structure and volume of the pastry,
enrich flavor.
• Before adding eggs to the dough, it is recommended
to whip them thoroughly.
Animal and vegetable fats
• Animal and vegetable fats make the pastry softer and
increase storage life.
• Before adding butter, it should be cut into small
cubes and warm up to room temperature.
Baking powder and soda
• Soda and baking powder (leaven) shorten the time
necessary for dough rise.
• Use leaven or soda when using programs
«SUPERFAST 1 and 2».
Содержание
- 43 Домашняя хлебопечь предназначена для выпечки; ОПИСАНИЕ; Панель управления
- 45 Перед использованием хлебопечки внимательно
- 48 Перед использованием хлебопечки, пожалуйста,
- 51 Таблица времени работы программ:
- 54 Мука
- 56 ПОРЯДОК ЗАКЛА ДКИ ИНГРЕДИЕНТОВ В
- 57 ДОБАВЛЕНИЕ ИНГРЕДИЕНТОВ; ВЫПЕЧКА ХЛЕБА
- 59 ТЕХНИЧЕСКИЕ ХАРАКТЕРИСТИКИ
- 63 УТИЛИЗАЦИЯ; Срок службы устройства — 3 года
Кнопки не реагируют на нажатия, что делать