Хлебопечки BRAYER BR2700 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.
Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.
"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.

8
EN
• Press the «START/STOP» button (21) again in 10
minutes to switch the baking program off, press and
hold the «START/STOP» button (21) one more time
to switch the bread maker off, unplug the unit, open
the lid (7) and allow complete cooling down of the
bread maker.
•
Note:
— when switching the bread maker on for the
first time, a foreign smell or some smoke from the
heating element can appear — this is acceptable and
it is not covered by warranty.
• Take the handle (4) of the baking form (3) and lift
it slightly, turn the handle (4) counterclockwise and
remove the form (3).
• Wash the form (3), the paddle (9) with warm water
using neutral detergent, rinse and dry them.
• Install the baking form (3) back to its place and turn
it clockwise as far as it will go, install the kneading
paddle (9) on the axle in the baking form (3).
• Close the lid (7).
• The bread maker is ready for usage.
CONTROL PANEL
Before using the bread maker, please get acquainted with
the buttons on the control panel (2), baking programs and
recommendations on selection of ingredients for baking.
• By pressing buttons on the control panel (2), you
can select the necessary program of baking bread,
cakes or dough kneading, set the baking weight,
set the time of cooking delay, select the crust color,
the baking program operation cycles are shown by
indication (10, 11, 15, 16), the baking program is
shown on the display (14) by digital symbols (23), the
baking program operation time is shown by digital
symbols (24).
• Every pressing of the active button is accompanied
by a sound signal.
• During the baking program operation time all the
buttons on the control panel (2) are blocked, except
the «START/STOP» button (21).
«MENU» BUTTON (17)
• By pressing the «MENU» button (17), you can select
one of 12 programs, the program number is shown
on the display (14) by digital symbols (23).
•
To improve flavor of the ready baking you can add
the necessary ingredients (nuts, dried fruits etc.)
during the second dough kneading, you will hear
sound signals at the right moment, open the lid (7),
add the necessary ingredients, close the lid (7) (see
the table).
-1- «BASIC»
• It includes all the stages of bread making: dough
kneading, dough proofing (rise) and baking.
-2- «FRENCH»
• Bread making takes longer, the bread has large
porous crumb and crispy crust.
Содержание
- 43 Домашняя хлебопечь предназначена для выпечки; ОПИСАНИЕ; Панель управления
- 45 Перед использованием хлебопечки внимательно
- 48 Перед использованием хлебопечки, пожалуйста,
- 51 Таблица времени работы программ:
- 54 Мука
- 56 ПОРЯДОК ЗАКЛА ДКИ ИНГРЕДИЕНТОВ В
- 57 ДОБАВЛЕНИЕ ИНГРЕДИЕНТОВ; ВЫПЕЧКА ХЛЕБА
- 59 ТЕХНИЧЕСКИЕ ХАРАКТЕРИСТИКИ
- 63 УТИЛИЗАЦИЯ; Срок службы устройства — 3 года
Кнопки не реагируют на нажатия, что делать