BRAYER BR2700 - Инструкция по эксплуатации - Страница 8

Хлебопечки BRAYER BR2700 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 88
Загружаем инструкцию
background image

8

EN

•  Press the «START/STOP» button (21) again in 10 

minutes to switch the baking program off, press and 

hold the «START/STOP» button (21) one more time 

to switch the bread maker off, unplug the unit, open 

the lid (7) and allow complete cooling down of the 

bread maker.

• 

Note:

 — when switching the bread maker on for the 

first time, a foreign smell or some smoke from the 

heating element can appear — this is acceptable and 

it is not covered by warranty.

•  Take the handle (4) of the baking form (3) and lift 

it slightly, turn the handle (4) counterclockwise and 

remove the form (3).

•  Wash the form (3), the paddle (9) with warm water 

using neutral detergent, rinse and dry them.

•  Install the baking form (3) back to its place and turn 

it clockwise as far as it will go, install the kneading 

paddle (9) on the axle in the baking form (3).

•  Close the lid (7).

•  The bread maker is ready for usage.

CONTROL PANEL 

Before using the bread maker, please get acquainted with 

the buttons on the control panel (2), baking programs and 

recommendations on selection of ingredients for baking. 

•  By pressing buttons on the control panel (2), you 

can select the necessary program of baking bread, 

cakes or dough kneading, set the baking weight, 

set the time of cooking delay, select the crust color, 

the baking program operation cycles are shown by 

indication (10, 11, 15, 16), the baking program is 

shown on the display (14) by digital symbols (23), the 

baking program operation time is shown by digital 

symbols (24).

•  Every pressing of the active button is accompanied 

by a sound signal.

•  During the baking program operation time all the 

buttons on the control panel (2) are blocked, except 

the «START/STOP» button (21).

«MENU» BUTTON (17)

•  By pressing the «MENU» button (17), you can select 

one of 12 programs, the program number is shown 

on the display (14) by digital symbols (23). 

• 

To improve flavor of the ready baking you can add 

the necessary ingredients (nuts, dried fruits etc.) 

during the second dough kneading, you will hear 

sound signals at the right moment, open the lid (7), 

add the necessary ingredients, close the lid (7) (see 

the table).

-1- «BASIC» 

•  It includes all the stages of bread making: dough 

kneading, dough proofing (rise) and baking.

-2- «FRENCH» 

•  Bread making takes longer, the bread has large 

porous crumb and crispy crust. 

Полезные видео

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

  1. Наира

    Кнопки не реагируют на нажатия, что делать

    Ответить
Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к BRAYER BR2700?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"