Хлебопечки BRAYER BR2700 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.
Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.
"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.

13
EN
MEMORY FUNCTION
•
In case of emergency power cutoff during the bread
maker operation, the memory function with the
duration of up to 10 minutes is activated.
• If the power supply is restored within 10 minutes,
the bread maker will continue to perform the pre-set
program from the moment the program operation has
been stopped at.
• In case of absence of power supply for more than 10
minutes, it is necessary to load the ingredients again,
to set the program and to switch the bread maker on.
BREAD MAKER OPERATION CYCLES
The bread maker has the following operation
cycles:
• Kneading the dough to reach a homogeneous mass.
The dough kneading cycle is shown by the indication
(11) «KNEADING».
• The dough rise cycle is shown by the indication (10)
«RISE».
• The baking cycle is shown by the indication (15)
«BAKING».
• The keep warm function is shown by the indication
(16) «KEEP WARM». After finishing the baking
program, the keep warm function will switch on, and
will be operating during 60 minutes, if it is necessary
to remove bread, switch the keep warm function off
by pressing and holding the button (21) «START/
STOP».
IMPORTANT RECOMMENDATIONS ON
INGREDIENTS FOR BAKING
Flour
• Flour is the most important component of bread
making.
•
The characteristics of flour are determined not
only by the sort but also by the conditions of grain
cultivation, processing method and storage. Try to
bake bread of flour of different manufacturers and
brands and find the one complying with your needs.
•
The basic types of bread flour are wheat and rye
flour.
•
Wheat flour finds ever-growing use owing to nice
palatability traits and high nutritional value of wheat
flour products.
Bread flour
•
Bread (refined) flour made of inner part of grain only,
contains the maximal gluten quantity that provides
the crumb elasticity and prevents bread dropping.
•
Pastry made of bread flour is puffier.
Whole-grain flour (wholemeal)
•
Whole-grain (wholemeal) flour is obtained by grinding
whole wheat grains together with the membrane.
Содержание
- 43 Домашняя хлебопечь предназначена для выпечки; ОПИСАНИЕ; Панель управления
- 45 Перед использованием хлебопечки внимательно
- 48 Перед использованием хлебопечки, пожалуйста,
- 51 Таблица времени работы программ:
- 54 Мука
- 56 ПОРЯДОК ЗАКЛА ДКИ ИНГРЕДИЕНТОВ В
- 57 ДОБАВЛЕНИЕ ИНГРЕДИЕНТОВ; ВЫПЕЧКА ХЛЕБА
- 59 ТЕХНИЧЕСКИЕ ХАРАКТЕРИСТИКИ
- 63 УТИЛИЗАЦИЯ; Срок службы устройства — 3 года
Кнопки не реагируют на нажатия, что делать