BRAYER BR2700 - Инструкция по эксплуатации - Страница 7

Хлебопечки BRAYER BR2700 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 88
Загружаем инструкцию
background image

7

EN

BREAD MAKER IS INTENDED FOR HOUSEHOLD 

USE ONLY, DO NOT USE THE COFFEE MAKER 

FOR COMMERCIAL OR LABORATORY PURPOSES.

BEFORE USING THE BREAD MAKER 
After unit transportation or storage at low 

temperature keep it for at least 3 hours at room 

temperature before switching on.

•  Unpack the Bread maker and remove all the 

packaging materials.

•  Keep the original package.

•  Read the safety measures and operating 

recommendations.

•  Check the delivery set.

•  Examine the Bread maker for damages, in case of 

damage do not plug it into the mains.

• 

Make sure that the specifications of power supply 

voltage specified on the label correspond to the 

specifications of your mains. 

•  Wipe the outer surface of the unit body (1) with a 

clean, slightly damp cloth to remove dust.

•  Open the lid (7).

•  Take the handle (4) of the baking form (3) and lift it 

slightly, turn the handle (4) counterclockwise and take 

the form (3) out.

•  Wash the form (3), the paddle (9), the measuring cup 

(25), the hook (26), the measuring spoon (27) with 

warm water using neutral detergent, rinse and dry 

them.

•  Install the baking form (3) back to its place and turn 

it clockwise as far as it will go, install the kneading 

paddle (9) on the axle in the baking form (3).

•  Close the lid (7).

•  Place the bread maker so that the distance between 

the bread maker and the wall or furniture is at least 

20 cm and the free space above the bread maker is 

at least 50 cm.

• 

Note: 

— the bread maker is intended for operation 

within a wide range of temperatures, however, 

excessively high or low temperature in the room 

affects the dough rise process and consequently 

the size and density of bread. The optimal room 

temperature shall be from +15 to +34°C. 

THE FIRST SWITCHING-ON OF THE BREAD 

MAKER

•  To remove foreign smells, it is recommended to 

switch the bread maker on for the first time without 

loading ingredients and with the open lid (7).

•  Insert the power plug into the mains socket, you will 

hear a sound signal and digital symbols (24) «3:00» 

will be shown on the display (14), separating dots 

(22) will be glowing constantly.

•  Crust color indication (12): «MEDIUM».

•  Weight indication (13): «1000g».

•  These settings are set by default.

•  Press the «START/STOP» button (21) to switch the 

default baking program on, the separating dots (22) 

will be flashing on the display (14).

Полезные видео

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

  1. Наира

    Кнопки не реагируют на нажатия, что делать

    Ответить
Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к BRAYER BR2700?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"