Braun FS 3000 - Инструкция по эксплуатации - Страница 92

Пароварки Braun FS 3000 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 134
Загружаем инструкцию
background image

92

Peşte şi fructe de mare

 

Peştele congelat poate fi pus la gătit fără să fie decongelat în prealabil dacă e gătit singur, dar 
durata trebuie să fie mai mare decât cea obişnuită cu 10%.

 

Aliment Tip 

Cantitate 

buc-grame 

Timp de preparare

  Crap 

proaspăt 

2 bucăţi, fiecare de 150 gr. 

18–25 min.

  Ton 

proaspăt 

2 bucăţi, fiecare de 200 gr. 

25–30 min.

  Plătică 

proaspătă, întreagă  1 bucată 400 gr. 

18–25 min.

  File Rosefish 

proaspăt 

2 bucăţi, fiecare de 200 gr. 

15–18 min.

  File Pollack 

proaspăt 

2 bucăţi, fiecare de 140 gr. 

15–18 min.

  Crevete 

îngheţat 

450 gr. 

15–20 min.

  Midie 

în coajă 

1000 gr. 

18–25 min.

  Calamar 

îngheţat 

600 gr. 

20–25 min.

  Homar 

în coajă 

2 bucăţi 

30–35 min.

Carne şi ouă

 

Carnea fragedă cu un pic de grăsime este cea mai bună pentru gătit.

 

Carnea trebuie spălată bine şi lăsată să se scurgă, pentru a nu curge mult lichid din ea.

 

Ouăle trebuie găurite un pic înainte.

 

Aliment Tip 

Cantitate 

buc-grame 

Timp de preparare

  Cotlet curcan 

proaspăt 

2 bucăţi, fiecare de 150 gr. 

25–30 min.

  Pulpe de pui 

proaspete 

2 bucăţi, fiecare de 150 gr. 

25–30 min.

  Cotlet viţel 

proaspăt 

2 bucăţi, fiecare de 150 gr. 

30–35 min.

  Cotlet de miel 

proaspăt 

2 bucăţi, fiecare de 120 gr. 

15–18 min.

  Crenvuşti 

proaspeţi 

2–8 bucăţi înţepaţi 

  8–10 min.

  Cârnăciori de vită 

proaspeţi 

2–8 bucăţi înţepaţi 

  8–12 min.

  Ouă fierte moi 

în coajă 

2–10 de mărime medie 

10–12 min.

  Ouă fierte tari 

în coajă 

2–10 de mărime medie 

15–20 min.

Orez, fasole sau mazăre

 

Folosiţi recipientul negru pentru orez 

e

 şi adăugaţi cantitatea de lichid dorită împreună cu 

orezul, mazărea, fasolea etc.

 

Dacă folosiţi ambele recipiente 

5

, urmaţi instrucţiunile. Pre-fierbeţi orezul în bolul 

e

 fixat pe 

vasul 

5

 inferior, cu capacul 

6

 mai întâi pus deasupra. După un timp, puneţi şi cel de-al doilea 

vas plin cu alte alimente pe baza 

1

 şi continuaţi să gătiţi orezul punând recipientul sus.

 

Aliment 

Cantitate 

Nivelul de 

Nivelul de lichid 

Timp de

   

 

apă în bază 

1

 

în vasul de orez 

e

 

preparare

  Orez Basmati 

250 gr. 

max. 

300–400 ml. apă 

35–40 min.

  Orez bob lung 

250 gr. 

max. 

300–400 ml. apă 

35–40 min.

  Orez integral 

250 gr. 

max. 

300–400 ml. apă 

45–50 min.

  Orez cu lapte 

250 gr. 

max. 

750 ml. lapte 

60 min.

  Orez indian 

250 gr. 

max. 

750–1000 ml. apă 

20–25 min.

2361001IBR_FS3000_S4-134.indd   92

2361001IBR_FS3000_S4-134.indd   92

25.06.14   15:26

25.06.14   15:26

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Braun FS 3000?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"